Esther uit Breda

Esther uit Breda

Wat is mijn drijfveer?

Mijn drijfveer is mensen blij en tevreden maken, in welke vorm van fotografie die ik doe dan ook. Dat in het bijzonder trouwreportages heel belangrijk zijn om op terug te kunnen kijken, is welbekend! De Dag gaat namelijk, in verhouding met hoe lang jullie aan het voorbereiden zijn, heel snel voorbij...

Er zullen momenten zijn die vervagen. Maar foto's vervagen niet. Je ziet in de reportage mensen terug, waarbij je denkt:"oja, die was er ook"! Of enorm te koesteren foto's hebben met de belangrijkste mensen in jullie leven. Mijn taak is om van deze speciale dag een enorme mooie herinnering* te maken waar jullie altijd op terug kunnen kijken. En dat vind ik mooi, dus dat is mijn drijfveer!

*desgewenst met album


Wat maakt mij gelukkig?

Het maakt mij gelukkig jullie mooie dag vast te leggen en blij te maken met een herinnering voor het leven.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotograaf zijn is een bijzonder vak omdat je herinneringen maakt en vastlegt voor altijd. Een van mijn hobby's is duiken (brevet Resque en brevet onderwaterfotografie), dus een eventueel onderwater-huwelijk kan ik ook vastleggen!

Lees Alle informatie over fotograaf Esther uit Breda
Boek Esther uit Breda
chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.