Loading...
Ipad Portrait

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Fotograaf Hans uit Breda


Fotograaf Hans

0 review

We willen de schoonheid die wij bij een ander zien op de foto zetten.  Jezelf zien door onze ogen. Hierbij bezorgen we degene die op de foto gaat een goed gevoel, een gevoel van 'ik mag er zijn!'. Anderen inspireren en gelukkig maken met onze beelden is wat we het liefste doen.

Van fotograferen worden wij gelukkig, alsmede onze klanten of opdrachtgevers. We willen ook anderen gelukkig maken met onze beelden, positieve energie genereren. Onze foto's maken mensen blij. Het inspireren van anderen is het mooiste wat er is, deze energie creëren wij het liefst. We willen de schoonheid die wij bij een ander zien op de foto zetten. Foto's om te delen, hetzij privé (alleen voor jezelf, jezelf leren zien) of trots aan de hele wereld, aan jou de keuze. Model staan zonder gedoe, met de nodige humor en gezelligheid. Op de foto gaan is zo een stuk minder spannend.

Wij maken graag een uniek en bijzonder beeld van jou of een speciale gelegenheid. Onze foto's zijn anders, gemaakt vanuit een creatieve visie. Wij fotograferen datgene waar jij om vraagt. Dat lukt alleen als je een creatief vakfotograaf bent. We willen jouw vraag omzetten naar een bijzonder beeld, met onze brede kennis van de fotografie en compositie techniek. Onze visie inspireert. In onze vrije tijd gaan we het liefst op reis. Om onszelf weer te laten inspireren. De wereld is mooi!

Fotograaf Hans doet:Zwangerschapsfotografie

0 review

Een van de meest bijzondere periodes in je leven is het zwanger zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het fotograferen van bolle buiken. Niets zo mooi als een zwangere vrouw. Vakmanschap en de juiste belichting zorgen ervoor dat vormen perfect uitkomen. De fotograaf is een meester met licht en maakt van jouw buik een kunstwerk. Naakt poseren is niet verplicht, maar maakt de foto's wel meer puur.

De meest gekozen fotoserie is die met 10 digitale bestanden op hoge resolutie, zelf uit te kiezen uit de serie van ca. 75 foto's. Deze serie maken we in 1 tot 1,5 uur, tegen meerdere achtergronden. Uiteraard kun je ook gekleed op de foto, en maken we er ook een aantal met je partner en/of je andere kind(eren). Ook oma is welkom!

Fotoshoots op locatie of thuis


299

249

Fotoshoots in de studio


299

249

Fotoshoot al voor: €249

Ervaring: 23 jaar Gemiddelde levertijd: 23 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


299

249

Fotoshoots in de studio


299

249

1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1475+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.