Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Hans

Fotograaf Hans van Nunen

0 reviews

Over Hans

We willen de schoonheid die wij bij een ander zien op de foto zetten. Jezelf zien door onze ogen. Hierbij bezorgen we degene die op de foto gaat een goed gevoel, een gevoel van 'ik mag er zijn!'. Anderen inspireren en gelukkig maken met onze beelden is wat we het liefste doen. Van fotograferen worden wij gelukkig, alsmede onze klanten of opdrachtgevers. We willen ook anderen gelukkig maken met onze beelden, positieve energie genereren. Onze foto's maken mensen blij. Het inspireren van anderen is het mooiste wat er is, deze energie creëren wij het liefst. We willen de schoonheid die wij bij een ander zien op de foto zetten. Foto's om te delen, hetzij privé (alleen voor jezelf, jezelf leren zien) of trots aan de hele wereld, aan jou de keuze. Model staan zonder gedoe, met de nodige humor en gezelligheid. Op de foto gaan is zo een stuk minder spannend. Wij maken graag een uniek en bijzonder beeld van jou of een speciale gelegenheid. Onze foto's zijn anders, gemaakt vanuit een creatieve visie. Wij fotograferen datgene waar jij om vraagt. Dat lukt alleen als je een creatief vakfotograaf bent. We willen jouw vraag omzetten naar een bijzonder beeld, met onze brede kennis van de fotografie en compositie techniek. Onze visie inspireert. In onze vrije tijd gaan we het liefst op reis. Om onszelf weer te laten inspireren. De wereld is mooi!

25 jaar ervaring

Fotostudio in Breda

Hans doet

Zwangerschapsshoot

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Hans

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Hans

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Hans

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Hans gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Hans bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.