Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Danielle

Fotograaf Danielle Rua

0 reviews

Over Danielle

Ik ben een fotografe die ervan houdt om mooie levensmomenten vast te leggen en hiervan prachtige herinneringen te maken voor jou en je familie Het is mijn doel om jouw persoonlijke fotografe te zijn. Ik wil de ervaring voor jou en je familie op maat maken, zodat jullie er de beste herinneringen uithalen. Ik wil zelf altijd foto's hebben van iedere gebeurtenis of speciaal moment in mijn leven. Zo werkt mijn geheugen - Als ik het zie, herinner ik het me (als ik het niet zie ben ik geneigd het te vergeten). Dus heb ik besloten dat ik dit ook voor anderen wil doen als doel van mijn werk.

2 jaar ervaring

Danielle doet

Dierenfotograaf

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Danielle

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Danielle

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Danielle

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Danielle gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Danielle horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.