Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Raoul

Fotograaf Raoul van Meel

0 reviews

Over Raoul

We vinden het heel fijn als we mensen blij maken met de mooiste foto's van hun trouwdag. We weten dat het moeilijk kan zijn om voor de lens te staan, om een stukje van jezelf te laten zien. Hier besteden we veel aandacht aan tijdens de shoot, we stellen jullie op je gemak, dat gebeurt vanzelf. Een mooie, intieme bruiloft met veel details waar we deel van mogen uitmaken.(En de bruidstaart met veel marsepein:) Ik (Raoul) erfde op mijn 11e jaar de camera van mijn vader, hier ging ik als klein jongetje vaak mee op pad, ik voelde me de koning te rijk. Later in het studentenhuis waar ik woonde leerde ik de magie van de donkere kamer kennen en was ik helemaal in de ban van fotografie. Een aantal jaar later heb ik Ronald het vak geleerd en hadden we geld nodig voor een nieuwe camera. Samen durfden we het aan; we gingen bruiloften fotograferen. Dit doen we nu zo'n 5 jaar en we vinden het het mooiste beroep wat er is!

10 jaar ervaring

Raoul doet

Bruidsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Raoul

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Raoul

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Raoul

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Raoul gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Raoul bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.