Corné uit Bergen op Zoom

Corné uit Bergen op Zoom

Wat is mijn drijfveer?

Zoekt u een ongedwongen sfeer tijdens de fotoshoot? Een fotosessie met een natuurlijke uitstraling?

Bent u op zoek naar een betaalbare fotograaf voor uw trouwfeest, een professionele fotoshoot of een ander feest? Wilt u een mooi portret of reportage laten maken van uzelf of iemand anders? Bent u zwanger en wilt u met uw mooie buik(je) op de foto?

De fotoreportage kan geheel op lokatie, op een plaats naar keuze (een mooi bos of tuin bijvoorbeeld). Of gewoon bij u thuis in mijn mobiele studio met lampen en achtergrond.

Sinds 2004 ben ik bezig met fotografie. Eerst als hobby. Nu inmiddels als uit de hand gelopen hobby.


Wat maakt mij gelukkig?

Een goedgeslaagde fotosessie maakt de klant (en mij) gelukkig. Als het model, of modellen, het naar hun zin hebben is dat direct op de foto zichtbaar. Ook als er een 'klik' is tussen het model en de fotograaf is dat meteen goed te zien in het resultaat.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie is voor mij bijzonder omdat ik situaties of personenkan vastleggen zoals ik ze zie. Ik probeer met mijn foto's mijn kijk op de wereld aan anderen te laten zien.

Lees Alle informatie over fotograaf Corné uit Bergen op Zoom
Boek Corné uit Bergen op Zoom
chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.