Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Debbie

Fotograaf Debbie Gropstra

0 reviews

Over Debbie

Mijn drijfveer achter fotografie is de creativiteit die ik in elke fotoreportage mag creeren. Spelen met compositie, licht maar ook met de personen of objecten die in mijn beeld zijn. Wanneer ik fotografeer ga ik op in de omgeving en daag ik mijzelf elke keer uit om een creatief beeld te creëren. De interactie die te zien is op beeld tussen mensen met elkaar doormiddel van een emotie. Ik hou ervan om die speciale momenten te vangen en vast te leggen. Sinds vorig jaar hebben we een hond, Sjef en die is gek op knuffelen en spelen. Daarnaast mag ik het geluk hebben met een Fries paard. Romke is al sinds zijn geboorte bij mij en we vinden het heerlijk om samen buitenritjes te maken en te verdwalen in de bossen. Naast mijn dierenvrienden heb ik een vriend en gaan we vaak op avontuur. Nieuwe plekken ontdekken in Nederland of daarbuiten om in de natuur in te gaan om te wandelen. Van jongs af aan ben ik al bezig met het maken van foto's. Op gegroeid op de boerderij had ik de ruime keuze om de vele dieren die er liepen vast te leggen op de foto. Mijn liefde voor fotografie werd nog groter toen ik mijn stage begon bij een bruidsfotograaf in het dorp. Vanaf toen wist ik het zeker: dit is mijn roeping! Uiteindelijk mijn hart gevolgd en nu ben ik fulltime freelance fotograaf. Door fotografie weet ik mensen in beeld te brengen op hun puurst en als dat gelukt is voelt mijn missie geslaagd.

11 jaar ervaring

Debbie doet

Dierenfotograaf

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Debbie

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Debbie

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Debbie

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Debbie gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Debbie horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.