Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Eric

Fotograaf Eric de Haan

0 reviews

Over Eric

Fotografie is een kunst. Spelen met licht en de kunst van het zien. Ik heb al vaker geroepen "ja de foto is al af, maar moet nog gemaakt worden". Deze vooruitziende blik geld voor alle beelden die ik maak. Ik wil me graag inleven in het project. Vooraf bedenken welke foto ik zou willen maken. Of het nu architectuur is of het laatste nieuws. Ik zie de foto, nu nog vastleggen. Soms ben je dan met 5 minuten klaar. Vaker echter ga ik meerdere keren terug om het over te doen als dat kan. In een reportage is een natuurlijk gevoel voor timing een levensreddend middel gebleken. Zullen we iets creatiefs maken? Een beeld dat af is, een beeld dat ook mij verrrast. Voorbeeld: een heel uur op het Centraal station van Rotterdam rondlopen met het gevoel van "hoe kan ik dit nu anders dan al die anderen doen?", thuisgekomen moeten de foto's nog door de software tot leven gebracht worden. Dus op de locatie kan ik alleen de composietie beoordelen, de kleuren en het uiteindelijke beeld gaat ook mijn verrassen. Maar gelukkig heb ik al mijn kennis opgedaan in de tijd dat het nog twee weken duurde voordat je de foto's te zien kreeg, dus dat geduld heb ik. Toen de beelden zichtbaar werden op de computer (ik werk veel met HDR en dat kost wat tijd en is altijd weer spannend welke informatie verstopt zit in de vele lagen die ik heb gemaakt) was ook ik verrrast, blij verrast. Hebbes! Jouw (mijn) kijk op de wereld is verrassend. Rembrand kon het ook. Heel veel inspiratie haal ik uit zijn lessen over spelen met licht. Daarnaast is het spelen met perspectief van Esher een tweede drijfveer. De beelden komen niet altijd en overal, maar als ik inspiratie heb of krijg dan gaan we de dingen op een verrassende manier zien.

31 jaar ervaring

Eric doet

Architectuurfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Eric

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Eric

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Eric

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Eric gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Eric bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.