Loading...
Carlo

Fotograaf Carlo Senten

Over Carlo


Het begon ooit als hobby in de historische autosport. Inmiddels jaren later is het uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf, dat naast press releases, jaarboeken en websites in de autosport zich bezig houdt met fotoshoots voor zowel particulieren en commerciele partijen. Van webshop shoot tot aan complete reclame campagnes wij verzorgen het voor onze klanten. De kennis en ervaring in de sport heeft er in geresulteerd dat werken met bestaand licht een specialiteit is geworden en dit naast de traditionele studio lampen veel wordt ingezet voor fotoshoots. Spreekt ons werk u aan? neem gerust contact met ons op om te kijken hoe wij uw wensen kunnen verwezenlijken.

Het werken met mijn camera brengt een lach op mijn gezicht. Dit plezier neem ik mee in mijn opdrachten waardoor ik een samenwerking weet te creëeren wat het maximale uit de mensen weet te halen waarmee ik werk. Dit zorgt voor een maximaal resultaat en een tevreden lach op het gezicht van mijn klanten.

Ik werk veel met bestaand licht, het licht nemen zoals het is en daar een prachtig resultaat mee te realiseren vind ik iedere keer weer een gewedige uitdaging. Die uitdaging in mijn werk vind ik erg belangrijk. Ik maak ook geen standaard werk waarbij je in 10 minuten weer buiten kan staan. Maar probeer door veel te praten met de mensen, een helder beeld te krijgen over wat zij voor ogen hebben als resultaat. Dat wordt mijn uitgangspunt waarmee ik aan de slag ga om hun verwachtingen te overtreffen.

Carlo heeft 11 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag | Heeft een fotostudio in Arnhem

Foto's


Carlo doet


Portretfotografie


Glamourfotografie


Modelfotografie


Boudoir shoot


Sportfotografie


Concertfotografie


Theaterfotografie


Modefotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.