Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Freddie

Fotograaf Freddie Driezes

0 reviews

Over Freddie

Mensen gelukkig maken met mooie foto's dat is wat ik wil. Of het nu sport foto's zijn portret foto's of bruiloften ik ga altijd voor een goed resultaat dat iedereen tevreden is. De koppies als de foto's geleverd worden en ze bekeken worden met een dikke smile. En als mensen zeggen "wow" dat wil ik ook zo. Fotografie is zo bijzonder doordat mensen soms niet door hebben wat ze nu eigenlijk gedaan hebben op zo'n dag, en dat ik dan kan laten zien. Fotografie is al 12 jaar een hobby en dan vooral sport fotografie, maar kreeg steeds meer vragen of ik ook reportage en portretten zou willen doen, dus heb ik dat ook opgepakt en met succes. Nu zie ik alleen maar blije mensen als ik de foto's aflever. Van mijn hobby heb ik dus en 2e beroep gemaakt.

3 jaar ervaring

Freddie doet

Sportfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Freddie

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Freddie

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Freddie

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Freddie gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Freddie horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.