Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Evy

Fotograaf Evy Jacobs

0 reviews

Over Evy

Ondanks alle tegenslagen moet jij doen wat jij het leukst vindt. In mijn persoonlijke omgeving wordt ik heel blij van mijn vriend en mijn familie (Inclusief mijn twee poezen). Tijdens het fotograferen wordt ik gewoon blij van om jouw huisdier te zien en alles wat hij/zij graag doet. Ik vind het belangrijk dat de band met elkaar niet alleen voelbaar is maar ook nog zichtbaar. Dit om het elke keer opnieuw te kunnen beleven. Toen we de hond van mijn ouders moesten in slapen hebben wij kort nog van te voren een kleine reportage gehad. Een van deze foto's hangt nu bij mijn moeder aan de muur. En hieronder nog enkele weetjes over mij: Handballen is iets wat ik heel graag doe naast het fotograferen. Deze sport is wel heel fysiek maar dat maakt het ook zo leuk om te doen. De familie band onderhouden met mijn zusjes en schoonbroers is ook iets wat we iedere maand doen. We houden allemaal van bordspellen en plannen daarom ook iedere maand een dag in om dan de hele dag bordspellen te spelen.

1 jaar ervaring

Evy doet

Dierenfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Evy

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Evy

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Evy

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Evy gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Evy bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.