Loading...
Erkan

Fotograaf Erkan Efek

4 reviews

Over Erkan


Met beelden tot verbeelding spreken. Een tevreden klant maakt mijn dag uitstekend.  Steeds een mooier beeld proberen vast te leggen om het onderwerp te laten stralen.

Onderwerpen zoals mensen en dieren zo vastleggen dat de klant er blij van wordt. Een beeld met sfeer waar je naar blijft kijken. Contrast en een mooie belichting zodat het onderwerp optimaal kan stralen.

Sinds mijn 10e fotografeer ik. Het begon met een fotowedstrijd op de basisschool waar ik een prijs won en mee mocht naar de Kodak fabriek. Sindsdien ben ik gaan sparen voor mijn eerste spiegelreflexcamera, een Olympus OM-10 en later de OM2. Helaas worden deze niet meer gemaakt en fotografeer ik tegenwoordig met Canon. Naast fotografie heb ik 20 jaar ervaring met het ontwerpen van applicaties en apps. Deze ervaring is onmisbaar bij het succesvol realiseren van uw ideeën

Erkan heeft 7 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 3 dagen | Heeft een fotostudio in Apeldoorn

Foto's


Erkan doet


Dierenfotografie


Boudoir shoot


Fotoreportage


Concertfotografie


Architectuurfotografie


Natuurfotografie


Landschapsfotografie


Reviews


I

Review van Iris

Modelfotografie

Erkan is een rustige man die niet overhaast. Ik voelde me er prettig bij om voor de camera te staan. Het zijn mooie foto's geworden die ik toe voeg aan mijn portfolio. De foto's waren de dag na de shoot al klaar en geleverd!

M

Review van Marianne

Dierenfotografie

Vriendelijke en snelle communicatie Zeer snelle levering foto ‘s Prachtige foto s

B

Review van Birgitte

Dierenfotografie

Erkan straalt rust uit! Dit was heel fijn voor mijn hond en mij.

Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.