Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Beernt

Fotograaf Beernt Sietsma

0 reviews

Over Beernt

Mijn motivatie haal ik uit het feit dat ik deel mag uitmaken van een bijzondere dag van twee mensen. Ik verkeer dan in de bijzondere positie dat ik hun bijzondere dag mag vastleggen en een visuele herinnering mag maken. Beelden houden de herinnering levend. Mijn gezin, mijn fotografie, mijn vrienden, een goed boek, een fototentoonstelling, fotograferen (natuurlijk!), Latte Macchiato, stamppot. Ik ben een liefhebber van Jazz en R&B muziek en kan daar uren naar luisteren (met mijn koptelefoon op want Jazz en kinderen gaan niet echt samen). Ik vind het een uitdaging om mensen vast te leggen op de momenten dat ze niet poseren, dus ze op de foto zetten zoals ze echt zijn. Niet gemaakt, niet geposeerd. Ik vind het mooi om een beeldverslag te maken van bijzondere momenten

14 jaar ervaring

Beernt doet

Bruidsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Beernt

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Beernt

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Beernt

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Beernt gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Beernt bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.