Loading...
Wout Jan

Fotograaf Wout Jan Balhuizen

Over Wout Jan


Portretfotografie fascineert mij. Want elk mens is weer anders. Ik probeer ieders essentie zo goed mogelijk in beeld te brengen. Ik werk meer dan dertig jaar als fotograaf voor tijdschriften en bedrijven en ben opgeleid aan de Academie voor Fotografie in Haarlem.

Mooi licht! Drop, lopen door de stad die net wakker wordt, een praatje met zomaar iemand op straat, een bandje kijken in Paradiso, op pad gaan om ergens een foto te maken, de familie, de poezen, kunst kijken, reizen, koken voor vrienden, nieuwe sneakers, een goeie pubquiz winnen, zwemmen in zee, een goeie achtervolgingsscene, podcasts luisteren in de auto, goed stucwerk, een nieuwe serie van Curb your Enthusiasm, Alan Partridge, pulp-tv op zijn tijd, de herfst, goed geknipt zijn, net gesport hebben, de auto door de APK, zelf iets repareren, onnavolgbaar grappige mensen, biografieën lezen, het huis aan kant, wolven op de Veluwe.  

Fotografie is een prachtig vak dat mij op plekken brengt waar ik anders nooit zou zijn geweest en waardoor ik mensen heb ontmoet die ik anders nooit had leren kennen. Alles begint met begrijpen wat de klant verwacht en te bedenken wat ik daar aan zou kunnen toevoegen. Daar een evenwicht in vinden leidt tot het beste resultaat.  

Wout Jan heeft 31 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag

Foto's


Wout Jan doet


Bedrijfsfotografie


Evenementenfotografie


Socialmedia fotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.