Loading...
Winne

Fotograaf Winne Willems

4 reviews

Over Winne


Ik fotografeer graag mensen in bijzondere situaties zoals ze zijn, maar dan wel op hun mooist. Daarom fotografeer ik graag bruiloften, babyshoots en muzikanten. Zij doen waar ze het beste in zijn, van elkaar houden, elkaar plat knuffelen of hun favoriete nummers spelen. Ik doe vervolgens waar ik het beste in ben, deze momenten zo goed mogelijk vastleggen met oog voor de onderlingen relaties en omgeving. Dit maakt dat mensen vaak direct erg blij zijn met de foto's en dat deze met de tijd meer betekenis krijgen.

Het fotograferen van gelukkige momenten. Het is zo bijzonder om er bij te zijn en het allemaal vast te kunnen leggen.

Je staat zo dicht bij de mensen en hun emoties. En als je dat dan mag fotograferen en als een soort van cadeautje aan de mensen terug kunt geven is dat toch echt wel het mooiste beroep dat er is.

Winne heeft 6 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 2 dagen

Foto's


Winne doet


Newborn & Baby fotografie


Bruidsfotografie


Portretfotografie


Partyfotografie


Evenementenfotografie


Concertfotografie


Reviews


A

Review van Anneke

Newborn & Baby fotografie

Een hele fijne en rustige fotograaf die ons gewoon lekker ons ding liet doen, geen geposeerd gedoe, en daarna met hele mooie foto's aankwam!

D

Review van Davey

Portretfotografie

Vriendelijke en open persoonlijkheid. Mijn eerste fotoshoot, maar voelde mij direct op mijn gemak. Winne heeft mij ook geholpen met het vinden van de juiste fotolocatie, die aansloot bij wat ik voor ogen had.

A

Review van Antoine

Newborn & Baby fotografie

Winne was erg sociaal en snel in haar werk. Hele mooie foto's afgeleverd voor een goede prijs. We hebben gekozen voor een natuurlijke shoot tijdens het badje, voeden en naar bed gaan. De stille camera en haar ervaring zorgde er voor dat je bijna niet door had dat ze er was. Dit leverde erg mooie en spontane foto's/momenten op. Mijn schoonzus bevalt in december en ik geef een shoot van Winne cadeau omdat ik zo tevreden ben.

I

Review van Ivanca

Newborn & Baby fotografie

De fotoshoots verliepen vlekkeloos en heel natuurlijk, doordat Winne heel subtiel regisseert en zo de mooiste momenten vastlegt. We zijn heel tevreden!

Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.