Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Profielfoto van Romy

Fotograaf Romy Oomen

3 reviews

Over Romy

Ik heb de passie voor fotografie ontdekt tijdens het reizen. Ik merkte dat ik het belangrijk vond om niet alleen een plek, maar een emotie en een echt moment vast te leggen. Door het vele reizen heb ik geleerd snel te handelen. Een moment is voor je het weet voorbij. Daarnaast vind ik een connectie maken met de mensen die ik ontmoet erg belangrijk. Ik vind het erg bijzonder als ik deel uit mag maken van de momenten van anderen. Mijn doel is om geen stijf geposeerde foto's te maken, maar mensen als zichzelf af te beelden. Ik word ontzettend gelukkig van nieuwe plekken ontdekken, creatieve ideetjes uitproberen, zonsondergangen, goede koffie, en uiteraard mensen blij maken met foto's van hun bijzondere momenten. Er is voor mij niks mooiers dan zien dat mensen momenten opnieuw herleven bij het zien van de foto's. Dan weet ik dat ik mijn werk goed heb gedaan. Ik denk dat het belangrijkste is dat iedereen zich op zijn gemak voelt.

5 jaar ervaring

Levert gemiddeld binnen 34 dagen

Romy doet

Fotoshoot gezin

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Romy heeft 3 reviews

Boek je fotoshoot bij Romy

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Romy

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Romy

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Romy gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Romy horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.