Loading...
Jet

Fotograaf Jet van Gaal

1 review

Over Jet


"Fotografie is voor mij een medium waarmee ik mijn nieuwsgierigheid, de wereld en de mensen om mij heen kan ontdekken en deze kan uitwerken tot verhalen."Verhalen verbinden mensen en doormiddel van beeld versterk je deze verhalen en de emotie die hier met zich mee brengt. Met deze verhalen leren we elkaar iets en dat is mijn doel met mijn fotografie. Belangrijk vind ik om de verhalen op een positieve manier onder de aandacht te brengen en de kracht van de mensen te laten zien. Mijn specialisatie is portret en documentaire- reportage fotografie. Denk hierbij aan bedrijfs evenementen, reportages en portretten maar ook bruiloften of persoonlijke portretten voor o.a artisten, dansers of gewoon voor jou zelf. 

Ik kan genieten van kleine dingen, op de fiets door Amsterdam, de geur van vers gras, contact met vrienden, het leren kennen van nieuwe mensen en hun verhalen, reizen, fotograferen natuurlijk en het vast leggen van herinnering voor andere doormiddel van mijn fotografie.

Zoals ik hierboven al een beetje heb verteld, ik ontdek graag en vertaal dit graag in verhalen om deze verhalen met andere te delen. Ik zeg wel eens "met mijn camera in mijn handen voel ik geen angst meer". Fotografie heeft mij geholpen om andere deuren te open, om anders naar mijzelf en de wereld te kijken. Waar ik heel blij mee ben. Ik vind het ook bijzonder als ik belangrijke momenten voor andere mensen mag vast leggen. Ik ben een "gevoelsmens" en dit zie je ook terug in mijn fotografie. Doormiddel van kleine details, een blik van iemand, een klein hand gebaar of dergelijke.  Dansen is ook een passie van mij. Ik heb jaren klassiek & jazz ballet gedaan. Qua fotografie speel ik hier ook graag mee!

Jet heeft 7 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 5 dagen | Heeft een fotostudio in Amsterdam

Foto's


Jet doet


Bruidsfotografie


Portretfotografie


Fotoreportage


Bedrijfsfotografie


Evenementenfotografie


Reisfotografie


Reviews


H

Review van Harro

Bedrijfsfotografie

Goeie fotograaf, flexibel en deskundig. Zou ik volgende keer zeker weer een beroep op willen doen.

Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.