Loading...
Albert

Fotograaf Albert Nanning

2 reviews

Over Albert


Op mijn 16e verjaardag kreeg ik een camera kado van mijn vader. Sindsdien heeft fotografie mij nooit meer losgelaten. Vooral toen de digitale fotografie opkwam, ben ik heel veel beelden gaan schieten. Ik maakte voornamelijk vrij werk, maar de laatste jaren richt ik me steeds meer op opdrachten. Het voordeel van het vrije werk is dat ik nu die technieken en inzichten meeneem en toepas bij de opdrachten. Ik hou van natuurlijke en spontane foto's, ook bij portretten. Natuurlijk licht heeft mijn voorkeur, boven studiolicht.  Tegenwoordig richt ik me steeds meer op straatfotografie en ben dan ook vaak te vinden in de straten van Amsterdam, vaak rond drukbezochte plekken in het centrum. 

Geluk is een groot woord. Om het te vinden, ook in de fotografie, heb je onbevangenheid nodig. Onbevangen kijken naar dingen, naar mensen. Ik kan heel gelukkig worden van een foto die me verrast. Vaak heb je na afloop van een shoot bepaalde favorieten in je hoofd zitten, maar mooier is als opeens onverwachts een hele geslaagde foto voorbijkomt, waarin alles lijkt te kloppen: kleur, compositie, gevoel, uitstraling, kadrering.  Maar van een blije opdrachtgever word ik ook gelukkig!  Ook kan ik heel gelukkig worden van (alternatieve) muziek en films. 

De wereld bekijken door een camera blijft magisch. Je bent daardoor steeds op zoek naar schoonheid. Als ik ergens heenga, neem ik eigenlijk altijd een camera mee. Dat is niet altijd even leuk voor het gezelschap.  Ik ben begonnen met fotografie in Groningen in mijn studententijd. Zwart-wit fotografie cursus gevolgd en zelf geleerd hoe je ontwikkelt en afdrukt. Toevallig heb ik kort geleden weer een analoge camera gekocht (in Japan)! Slow-fotografie is weer helemaal in.  Fotografie heeft veel met tijd te maken. Foto's zetten objecten en mensen stil in de tijd. Als ik in mijn fotoarchief kijk dan krijgen oude foto's, foto's die ik al lange tijd niet gezien heb, soms meer diepgang omdat je ziet (of voelt) dat er tijd is verstreken tussen het moment van maken en bekijken. 

Albert heeft 6 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 2 dagen

Foto's


Albert doet


Portretfotografie


Fotoreportage


Partyfotografie


Socialmedia fotografie


Bedrijfsfotografie


Evenementenfotografie


Theaterfotografie


Landschapsfotografie


Reviews


N

Review van Nicole

Partyfotografie

Het begon al bij het over en weer email contact. Vlotte beantwoording en wat afgesproken werd kwam ook naar voren op de avond zelve. Een prettig persoon en rustige aanwezigheid. Geen bezwaar tegen het nog even langer blijven vanwege wat laatste foto verzoekjes. En het foto resultaat uiteindelijk daar waren wij zeer content mee. Gaf een goed beeld van de avond en de mensen.

Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.