Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Profielfoto van Albert

Fotograaf Albert Nanning

2 reviews

Over Albert

Op mijn 16e verjaardag kreeg ik een camera kado van mijn vader. Sindsdien heeft fotografie mij nooit meer losgelaten. Vooral toen de digitale fotografie opkwam, ben ik heel veel beelden gaan schieten. Ik maakte voornamelijk vrij werk, maar de laatste jaren richt ik me steeds meer op opdrachten. Het voordeel van het vrije werk is dat ik nu die technieken en inzichten meeneem en toepas bij de opdrachten. Ik hou van natuurlijke en spontane foto's, ook bij portretten. Natuurlijk licht heeft mijn voorkeur, boven studiolicht. Tegenwoordig richt ik me steeds meer op straatfotografie en ben dan ook vaak te vinden in de straten van Amsterdam, vaak rond drukbezochte plekken in het centrum. Geluk is een groot woord. Om het te vinden, ook in de fotografie, heb je onbevangenheid nodig. Onbevangen kijken naar dingen, naar mensen. Ik kan heel gelukkig worden van een foto die me verrast. Vaak heb je na afloop van een shoot bepaalde favorieten in je hoofd zitten, maar mooier is als opeens onverwachts een hele geslaagde foto voorbijkomt, waarin alles lijkt te kloppen: kleur, compositie, gevoel, uitstraling, kadrering. Maar van een blije opdrachtgever word ik ook gelukkig! Ook kan ik heel gelukkig worden van (alternatieve) muziek en films. De wereld bekijken door een camera blijft magisch. Je bent daardoor steeds op zoek naar schoonheid. Als ik ergens heenga, neem ik eigenlijk altijd een camera mee. Dat is niet altijd even leuk voor het gezelschap. Ik ben begonnen met fotografie in Groningen in mijn studententijd. Zwart-wit fotografie cursus gevolgd en zelf geleerd hoe je ontwikkelt en afdrukt. Toevallig heb ik kort geleden weer een analoge camera gekocht (in Japan)! Slow-fotografie is weer helemaal in. Fotografie heeft veel met tijd te maken. Foto's zetten objecten en mensen stil in de tijd. Als ik in mijn fotoarchief kijk dan krijgen oude foto's, foto's die ik al lange tijd niet gezien heb, soms meer diepgang omdat je ziet (of voelt) dat er tijd is verstreken tussen het moment van maken en bekijken.

7 jaar ervaring

Albert doet

Feest foto

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Albert heeft 2 reviews

Boek je fotoshoot bij Albert

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Albert

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Albert

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Albert gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Albert horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.