Loading...
Jet

Fotograaf Jet van Gaal

1 review

Over Jet


Mijn werk is bedoeld om de ogen te openen voor de kwetsbaarheid in ons allemaal en te kijken naar details die meestal over het hoofd worden gezien of te gemakkelijk worden beoordeeld. Ik wil de focus van buiten naar binnen verleggen. Door met een ander perspectief te kijken, zoals de kracht die in zwakte ligt te onthullen en de schoonheid in imperfectie te tonen. Creëer je een nieuwe realiteit. Ik wil dat mensen de banden ontdekken die ons binden, voorbij uiterlijk, achtergronden, ras en culturen. Als ik voor een opdrachtgever werk, is jullie verhaal natuurlijk altijd het belangrijkste. We bespreken de opdracht van te voren in goed overleg, om onze gedachten samen te smelten tot een mooi resultaat.

Wat mij gelukkig maakt zijn kleine dingen, details waar we vaak overheen kijken omdat we druk zijn, lekker op de fiets door Amsterdam, de geur van vers gras, wandelen door de duinen, dansen (salsa). Contact met vrienden en nieuwe mensen te leren kennen en naar hun verhalen luisteren. Ik houd ervan om de wereld rond te reizen en vooral om daar het dagelijke leven te aanschuwen. Hoe leven hun, wat zijn hun gewoontes en welk verband zie ik tussen onze culturen.

Waarom fotografie voor mij een bijzonder vak is. Ik ben niet zo goed in woorden en met fotografie kan ik mij op een andere manier uiten. Laten zien wat ik belangrijk vind en deze emotie in het beeld verwerken.

Jet heeft 7 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 5 dagen | Heeft een fotostudio in Amsterdam-West

Foto's


Jet doet


Bruidsfotografie


Portretfotografie


Fotoreportage


Bedrijfsfotografie


Evenementenfotografie


Reisfotografie


Reviews


H

Review van Harro

Bedrijfsfotografie

Goeie fotograaf, flexibel en deskundig. Zou ik volgende keer zeker weer een beroep op willen doen.

Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.