Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Hannah

Fotograaf Hannah Vroegop

0 reviews

Over Hannah

Mooie momenten vastleggen. Het zijn unieke herinneringen die daardoor een leven lang meegaan. Niet alleen voor jezelf, ook voor bijvoorbeeld een Oma of een Opa. Als je kinderen later zelf volwassen zijn is het een prachtig aandenken. Ik heb een methode ontwikkeld om kinderen op hun gemak te stellen. Trouwens volwassenen ook. Sommigen mensen zijn echt nerveus als ze langs komen voor de fotosessie. Dan is het fijn om ze gerust te stellen. Mijn motto is 'Keep the Loving Memories in your heart, and the special Ones in a Frame'. Creatief bezig zijn en mensen blij maken is het leukste wat er is! Bezig zijn met mensen. Door middel van fotograferen en het maken van kunstwerken is dat elke dag mogelijk. Ik word mega blij als ik de resultaten van een fotoshoot op mijn computer bekijk na een sessie in de studio of op locatie. Als de klant blij is met het resultaat maakt mij dat helemaal Happy. Tegenwoordig krijg ik steeds vaker het verzoek een ArtWork te maken. Ik kies dan samen met de klant een foto uit die dient als input materiaal. Bij mij in de studio zijn voorbeelden te zien van het soort werk dat ik maak. Van klein tot groot en er is er voor elk budget wel een. Fotograferen is ontzettend bijzonder. Bruiloften, trouwe viervoeters, maar vooral portretfotografie Ik kan blijven kijken naar een portret en er toch steeds nieuwe dingen in zien. Het leukste is als de mensen blij zijn met het resultaat. Ik vind het nog steeds een soort vlinders in mijn buik geven, als ik bij een klant na een tijdje binnenkom. Een waanzinnige uitvergroting ingelijst zie hangen. Van een foto die ik heb mogen maken. Veel mensen maken foto's met hun telefoon en zelfs met hun camera en doen daar nooit iets mee. Ik hoorde laatst iemand zeggen, dat is als digitale stof. In een lijst of een mooi album zijn het herinneringen voor altijd. Ik heb jaren bij een grote financiele instelling gewerkt. Met veel plezier overigens. Na ruim dertig jaar was dat boek als het ware teveel gelezen. Het heeft even geduurd voordat ik erachter kwam dat ik mijn hart moest volgen. Op de vraag 'wat wil ik echt?' zeg ik dan ook: Met veel Passie en Liefde foto's en kunst maken. Bring more color in to the World. Dat doe ik het beste door mijn kleuren, mijn creativiteit te tonen.

9 jaar ervaring

Fotostudio in Almere

Hannah doet

Bruidsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Hannah

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Hannah

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Hannah

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Hannah gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Hannah bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.