Loading...
Raymond

Fotograaf Raymond

Over Raymond


Sinds november sta ik echt ingeschreven bij de kamer van koophandel. Maar mijn passie fotografie heb ik al  vanaf mijn jeugd. 6 jaar geleden is een echte cursurs gevolgd om mijn camera en fotografie helemaal te begrijpen. Dat heb ik gedaan in Frankrijk met een groep van 6 personen door een nederlandse fotograaf. daarna nog een flitscursurs van Sonja van driel gevolgd in Belgie. Fotograveren zit in je bloed, oog voor detail, je ziet dingen die andere niet zien, en probeerd dat zo goed mogelijk op de foto te zetten. Mij was gevraagd of ik de bruiloft van vrienden van mijn schoonfamilie vast te leggen, dit leek mij een uitdaging en die ben ik aangegaan. dat gaf een kick, het is hard werken maar als het eindresultaat er dan is ben je wel echt super happy!

Voor mezelf mijn gezin! mijn camera koken en mn kamado bbq voor de klant Als er veel emoties bij het foto s bekijke zijn, alles supergaaf vastleggen en nabewerken. Alles van Apple Ajax(maar kom je uit 010? ook geen probleem hoor😉)

Je kan je ziel erin leggen, eigen style ontwikkelen, gezonde spanning, mensen ontmoeten. Het geeft gewoon een kick. Daarnaast werk ik nog als afdelings manager bij Sligro, maar wil graag helemaal voor mezelf beginnen in de fotografie. Dit gaat natuurlijk niet in 1 keer, en de klant moet mij vertrouwen geven dat hun huwelijksfoto s niet in het water vallen. best een hele opgave, maar goed te doen.

Raymond heeft 1 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag

Foto's


Raymond doet


Bruidsfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.