Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Floris

Fotograaf Floris Mesrits

0 reviews

Over Floris

Mijn drijfveer is de blije gezichten en de dankbaarheid van mensen wanneer je ze die ene speciale foto laat zien, het mooie moment wat nu voor altijd is vastgelegd. Het gene wat mij echt gelukkig maakt is de dag van iemand anders maken, een smile op iemand zijn gezicht toveren. Hier kan ik echt van genieten en is ook een van de grootste redenen dat ik ben begonnen met fotografie Fotografie is zo'n bijzonder vak omdat je met allemaal verschillende mooie mensen en hun verhalen mag werken. Of het nou gewoon een simpele fotoshoot is of je echt het verhaal van iemand door je foto's wil vertellen. Dat maakt het voor mij zo bijzonder. Zelf houd ik er heel erg van om creatief bezig te zijn en daarin heb ik binnen de fotografie eindelijk mijn draai gevonden. Ik ben 2 jaar geleden begonnen aan de opleiding Creative business aan de HvA, hier werd onder andere het vak Fotografie aangeboden, sinds dien ben ik helemaal verkocht en ben ik ook gestopt met deze opleiding om binnenkort een begin te maken aan de Fotografie vakopleiding. Ik zou het zo mooi vinden om dit de rest van mijn leven te mogen doen, om mooie-, spontane-, emotionele momenten vast te leggen.

1 jaar ervaring

Floris doet

Bruidsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Floris

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Floris

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Floris

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Floris gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Floris bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.