Nienke  uit Abcoude

Nienke uit Abcoude

Wat is mijn drijfveer?

Mijn specialisatie is portretfotografie.

Het liefst maak ik portretten van mensen op locatie zoals ze zijn, puur en zonder opsmuk. Deze totaalportretten van mensen waarbij een detail uit de leefomgeving evenveel zegt als het beeld van de de geportretteerde(n), vertellen een verhaal. Het maken van portretten in mijn studio behoort ook tot de mogelijkheden.

Tijdens de shoot neem ik de tijd om ze een band te creëren met de geportretteerde(n). Ooit zei een klant over mij: Nienke is door haar betrokkenheid in staat door te dringen tot de intimiteit en deze op realistische wijze weer te geven.

Mijn motto is : Less is more!


Wat maakt mij gelukkig?

Elke dag brengt een verassing. En juist een onverwachte, het spontane hoe klein ook kan mij heel blij en gelukkig maken. Life is simple!


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

De combinatie van creativiteit en techniek maakt voor mij het vak fotografie heel boeiend. Ik raak nooit uitgeleerd. Ik zoek binnen de fotografie altijd weer nieuwe invalshoeken op.  Dat maakt fotografie eindeloos leuk !

Lees Alle informatie over fotograaf Nienke uit Abcoude
Boek Nienke uit Abcoude
chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.