Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Kay

Fotograaf Kay Jansen

0 reviews

Over Kay

Mijn drijfveer is toch het fotograferen "an sich" , bezig zijn met beeld, er voor zorgen dat je met de mooiste plaatjes thuiskomt, of het nu voor een opdrachtgever is of voor mij zelf, het moet gewoon perfect zijn op alle fronten, dan is de missie geslaagd. Mensen een gevoel geven. Dat is mijn drijfveer. Thuis komen en het gevoel hebben dat het gelukt is, het juiste licht, de moody vibe, de felle partylampen. Verrast worden door die paar uitschieters die gewaagd waren. En het beeldmateriaal vervolgens nog verder perfectioneren op de computer, dat het compleet is! Voor mij is fotografie een bijzonder vak omdat ik alles 2 keer kan ervaren wanneer ik mijn camera in handen heb, wanneer ik mijn camera in mijn handen heb ben ik echt mijzelf. Daarnaast houd ik heel erg van portretfotografie omdat je hier mensen hun emoties kan vastleggen. Ook zijn de bergen mijn passie en ligt daar ook mijn hart.

6 jaar ervaring

Levert gemiddeld binnen 2 dagen

Kay doet

Bruidsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Kay

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Kay

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Kay

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Kay gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Kay bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.