Fotograaf Utrecht


Vergelijk op prijs, stijl en reviews ✓ 1 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Ben je op zoek naar een fotograaf in de regio Utrecht? Hier vind je alles wat je moet weten om jouw fotograaf te vinden. Alle fotografen in de buurt van Utrecht zijn hier te vinden! De aangesloten fotografen staan overzichtelijk voor jou op een rij en kun je vergelijken op basis van prijs, portfolio en achtergrond. Zo vind je de fotograaf die het best past bij jouw wensen.

Je wilt het liefst zekerheid als je een fotoshoot boekt. Het is fijn om te weten waar je aan toe bent en dat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Daarom vinden wij het erg belangrijk dat de tarieven voor een fotoshoot altijd compleet zijn. Onze duidelijke, goed omschreven totaalpakketten zijn inclusief reiskosten. Zo heb je altijd en zonder omwegen het tarief helder en weet je van te voren precies wat je gaat betalen voor jouw fotoshoot.

Lisanne Koopmans

Fotograaf Lisanne in Utrecht.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Portretfotografie

Afgestudeerd aan Nimeto in Utrecht en in 2013 aan Academie Artemis in Amsterdam ben ik nu werkzaam als fotograaf, tekstschrijver en vormgever. Ik hou van verhalen vertellen van begin tot eind. In het bijzonder hou ik van de dagelijkse dingen die ik zie. Mijn camera helpt me beter te leren kijken. Details zijn dan ook een belangrijk gegeven in mijn foto s, juist die dingen die je niet zo snel ziet maar niet vergeten mogen worden. Ze laten mij opnieuw verwonderen, en met mijn foto s hoop ik jou te verwonderen. Ik stem af op de boodschap die vertelt wilt worden en/of het imago van de opdrachtgever. Hierdoor zal het beeld altijd passend zijn. Wat wil jij vertellen en hoe kan ik daar in meedenken? Communicatie en samenwerking hierin vind ik dan ook belangrijk. Tijdens een fotoshoot geef ik je aanwijzingen en zullen we elkaar beter leren kennen waardoor de eventuele drempel weggenomen wordt.

Dominique Brozek

Fotograaf Dominique in Utrecht.

O.a. Bedrijfsfotografie, Kinderfotografie en Portretfotografie

Ik ben een enthousiast en opgewekte persoonlijkheid en ik leef echt op als ik samen of met mensen werk. Ik hou van informatie uitwisselen en van een connectie hebben met de klant. Ook vind ik het erg leuk om met kinderen te werken, ik werk ook als schoolfotograaf en kinderen vind ik echt geweldig! Ik wordt echt blij van mensen en kinderen en samen werken. Ook houd ik van samen iets creeren en van schoonheid. Ik vind een mooi gestylde ruimte/huis erg mooi en dit kan mij echt blij maken. Ik vind mooie locaties of de schoonheid van de natuur ook erg fascinerend. 

9,6
Wiebke  Wilting

Fotograaf Wiebke in Utrecht.

O.a. Bedrijfsfotografie, Portretfotografie en Modelfotografie

Ik laat het liefst mensen in hun kracht zien op een foto. Mensen bij wie ik even in hun leven mag meekijken vind ik boeiend, tijdens een fotoshoot leef ik even met ze mee. Soms  is dat een hele dag, soms is het een praatje van hooguit 10 minuten, mijn doel is ze een beetje te leren kennen en ze te fotograferen zoals ze zijn. Licht, een mooie locatie en een goede omgeving helpen daar mee. Als dat lukt, krijg ik daar enorm veel energie van. Al ben ik nooit 100% tevreden, ik vind het wel heel belangrijk dat de persoon in kwestie en de opdrachtgever 100% tevreden is. Ik ben een pleaser wat dat betreft, maar om die tevredenheid te bereiken trek ik graag mijn eigen plan. Met een fotoreportage is mijn doel in een paar beelden het verhaal en de context daarvan te vangen. Die fractie van een seconde weten te pakken waarin dat lukt is waanzinnig, daar streef ik naar. Dat maakt me gelukkig.

Wietze Wiegersma

Fotograaf Wietze in Utrecht.

O.a. Sportfotografie, Foodfotografie en Natuurfotografie

Wanneer ik er op uit ga met een bepaald plan/doel van te voren waar van ik foto's zou willen maken. Dit kan uit een opdracht komen al dan vanuit mij zelf. Wanneer deze fotos zijn gemaakt en ik ze op mijn site zet al dan aan de opdrachtgever laat zien om dan te zien hoe te vreden en onder de indruk mensen zijn van de foto's die gemaakt zijn. Mijn drijfveer is om dat beeld vast te leggen welke de schoonheid van natuur en mens vastlegd. 

Max Kooijmans

Fotograaf Max in Utrecht.

O.a. Evenementenfotografie en Sportfotografie

Mijn enthiousiasme voor fotografie is begonnen bij het fotograferen van atletiek. Na jaren zelf fanatiek de 400m gelopen te hebben gooiden blessures roet in het eten, waarna ik steeds vaker de camera meenam naar de baan. Vervolgens stak ik steeds meer tijd in de fotografie en zag ik dat er zoveel te leren is en zoveel mogelijkheden zijn. Mijn drijfveer is meer te fotograferen en steeds meer te leren, om vervolgens weer steeds betere foto's te maken!

7
Cindy Vallenga

Fotograaf Cindy in Amersfoort.

O.a. Zwangerschapsfotografie, Newborn & Baby fotografie en Familiefotografie

Als jong meisje was ik altijd al geinteresseerd in beeld. Tekenen, fotograferen met een simpele camera, leuke composities proberen te maken en wat aanmodderen met de handmatige instellingen. Helaas door de drukte van het leven is dat in de jaren naar achteren geschoven en heb ik mezelf er niet meer mee bezig gehouden. Tot ik eind 2016 besloot dat het anders moest. Ik moest mijn droom achterna. Maar hoe dan? En durf ik dat wel? Uiteindelijk heb ik me halsoverkop ingeschreven voor een jaaropleiding fotografie. Voor mezelf, omdat ik mijn creatieve kant miste en mijn toekomst binnen handbereik lag. Toen de opleiding startte werd het duidelijk, ik had de juiste keuze gemaakt. Als een vis in het water stortte ik me helemaal op mijn camera en opleiding. Zelf hoog zwanger, en later net bevallen, het maakte niets uit, het fotograferen ging door en ik werd er gelukkig van. Inmiddels is fotografie mijn leven. Ik heb het geluk dat mijn eigen droom hier dagelijks door het huis kruipt en ik als mama ook zoveel mooie momenten mag vast leggen. En precies dat doe ik ook graag voor anderen. Daar ligt mijn passie, het geluk van prachtige foto s van een pasgeboren baby of een jong gezin. En het mooiste, foto s vergeet je niet, de worden alleen maar dierbaarder. En dat julie daar over enkele jaren op terug kunnen kijken en die liefde weer kunnen voelen van dat moment, daar doe ik het voor.

John Roeland

Fotograaf John in Vianen.

O.a. Zwangerschapsfotografie

Als kind was ik al bezig met fotografie. Het is mijn passie om jou zo mooi mogelijk op de foto te zetten.

Wendy van Kuler

Fotograaf Wendy in Hilversum.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Je herinneringen van morgen maak je vandaag. Foto's zijn een tastbare  herinnering, die ik graag maak voor mij zelf, maar ook zeker voor anderen. Gebeurtenissen als een huwelijk, zwangerschap of een pasgeboren baby, zijn alle unieke situaties en deze te mogen vastleggen is telkens een uitdaging en een feestje. Maar ook een familie fotoshoot is heerlijk om te doen, spontane foto's waar ik ruim de tijd voorneem, want wanneer ga je nu uitgebreid met de hele familie op de foto? Te weinig denk ik (geld ook voor mij zelf overigens). Graag maak ik foto's waarop je de gebaren, uitdrukkingen , eigenschappen van mensen herkend. Een liefdevolle blik naar elkaar, het is zo waardevol om dat te kunnen en mogen vastleggen. Bij een newbornfoto sessie in de studio kan je kiezen uit diverse kleur thema's, maar geef je de voorkeur aan een fotosessie thuis, dan maken we een mooie lifestyle fotoshoot.  Een eerste jaar van je kindje zit vol met mooie momenten om foto's te laten maken, zodra ze kunnen zitten kan je een een zgn "sitter" sessie boeken en rond de eerste verjaardag is een cake smash fotoshoot een mooie herinnering aan de eerste verjaardag. Zo'n cake smash sessie bestaat uit drie delen, mooie "schone" foto's, de smash foto's en de spetter sessie om weer schoon te worden in een badje.  Het is heerlijk om voor elke fotosessie een mooi thema te bedekken in overleg. Zwangerschaps fotografie is ook een onderdel waar we naar harte lust kunnen varieren, eigen kleding, mooie speciale zwangerschaps jurken, sutdio locatie of lifestyle. Zo krijgt iedereeen een unieke serie foto's. Altijd neem ik de tijd om de wensen van de geportreteerde goed te bespreken. Graag maak ik foto's waar je met plezier naar kijkt.

9,2
Lea Sasova

Fotograaf Lea in Nieuwkoop.

O.a. Foodfotografie, Productfoto's High end en Concertfotografie

I am a technician and I do, what client needs. And I feel happy about the whole process, very keen on bringing own ideas to the ring.

Oni Suitela

Fotograaf Oni in IJsselstein.

O.a. Bruidsfotografie, Newborn & Baby fotografie en Kinderfotografie

Beelden blijven altijd hangen en dat is de reden dat ik gekozen heb om te fotograferen.

8,6

Waarom kiezen voor je fotograaf via Happix?


Om het nóg gemakkelijker te maken om jouw fotograaf te vinden, hebben wij een visuele keuzehulp in het leven geroepen. Hiermee kun je alle fotografen vergelijken die in jouw selectie passen. Stel de afstand, ervaring en budget in en je krijgt direct meerdere foto’s te zien. Like de foto’s die jij het mooiste vindt om een persoonlijke top 3 te verkrijgen. Toch niet helemaal gevonden wat je zocht? Vergelijk opnieuw met andere instellingen.

Wat is er zo bijzonder aan een fotoshoot met een ervaren fotograaf? Een ervaren fotograaf bezit de kennis en kunde om jou op de juiste manier, met de juiste uitstraling te fotograferen. De inhoud van de foto moet passen bij jouw verhaal en wat je wilt laten zien. Daarnaast zorgt een professional ervoor dat je een constante kwaliteit in je foto’s terug kunt vinden.

Hier kun je niet alleen het meest complete overzicht van fotografen vinden, maar ook reviews van eerdere klanten lezen. Op deze manier komen altijd de mooiste foto’s met de beste rating naar boven. Je kunt na afloop zelf ook altijd een review over jouw fotograaf plaatsen. Ben je niet tevreden? Wij lossen het voor je op! Laat ons weten hoe wij jou kunnen helpen, jouw tevredenheid staat voorop.

Over Happix


Bij Happix hebben wij het grootste aanbod van fotografen in Nederland. Je kunt bij ons de meeste soorten fotoshoot zoeken én boeken. Er zijn negen garanties waardoor jij als klant altijd tevreden bent, wat de situatie ook is. Happix vind altijd jouw fotograaf.

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.