Loveshoot Marco-Paulo Dicker uit Deventer


Alleen bij Happix: ✓ Gratis annuleren zelfs tot twee dagen vooraf ✓ 100% zekerheid door garantie ✓ laagste all-in tarief

Ben jij op zoek naar Loveshoot in Deventer? Maak het jezelf gemakkelijk en zoek een professioneel fotograaf via Happix. Wij hebben het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Zo ben jij verzekerd van de beste keuze. Daarbij zijn onze garanties ook geweldig! Zo kun je zelfs tot twee dagen vooraf gratis annuleren en krijg jij je geld terug als je niet tevreden bent. Neem dus geen risico en boek via Happix, wij gaan voor 100% zekerheid. Één van de vele aangesloten fotografen is Marco-Paulo Dicker uit Deventer. Bedreven in Loveshoot en klaar voor jouw shoot.

Niet alleen Marco-Paulo is te boeken via Happix, 1504 andere fotografen werken graag mee aan jouw Loveshoot. Iedere fotograaf is gepassioneerd in zijn werk en heeft de nodige kennis in huis om van jouw shoot, ongeacht wat jouw wensen zijn, een succes te maken. Zo is Marco-Paulo gespecialiseerd in Loveshoot. Dit betekent dat de nodige ervaring al is opgedaan en de nodige foto’s zijn gemaakt.

Marco-Paulo Dicker

Fotograaf Marco-Paulo in Deventer.

In overleg ga ik op zoek naar een mooie locatie waar we de shoot kunnen houden. Dit kan een plek zijn met een bijzondere herinnering, een plek die jullie bindt of gewoon een mooie omgeving bij jullie in de buurt. Aan de hand van ideetjes die ik andraag hoeven jullie alleen maar de liefde voor elkaar te voelen, te stralen en het leuk te hebben. Ik zorg dan dat jullie er een mooie set foto's aan over houden:) Verlovingsfoto's (pre-wedding shoot) zijn nu helemaal hot! Het is een leuk excuus om samen een keer een paar leuke foto's van jullie te laten maken. Deze pre-wedding shoot kan ook meteen helpen bij wat jullie wel en niet willen tijdens het maken van de trouwfoto's. En wat je wel en niet leuk vindt natuurlijk! Een leuke oefening voor de trouwfoto’s en kennismaking met je fotograaf. Kies een bijzonder of gek thema! Je kunt kiezen voor iets wat helemaal past bij jullie of om de verlovingsshoot te laten matchen met de stijl of het thema van jullie bruiloft! Zo krijgen jullie gasten alvast een hint van wat ze kunnen verwachten. De foto's kunnen jullie gebruiken bij aankondiging van jullie huwelijk, je kan ze plaatsen op je eigen trouwsite en je kan ze gebruiken als decoratie op je bruiloft. 

Samen in 3 settings op 3 locaties   
 • Loveshoot op Locatie - L
 • Liefdevolle foto's op 3 fotolocaties in 3 settings
 • Bij deze shoot heb je extra veel mogelijkheden
 • Deze fotoshoot duurt circa twee uur
 • Ontvang jullie 20 mooiste foto's digitaal
 • Je foto's zijn bewerkt en in hoge resolutie
 • Je mag je foto's onbeperkt gebruiken
Samen in 2 settings op 2 locaties   
 • Loveshoot op Locatie - M
 • Liefdevolle foto's op 2 fotolocaties in 2 settings
 • Deze shoot wordt het meest gekozen
 • Deze fotoshoot duurt circa anderhalf uur
 • Ontvang jullie 15 mooiste foto's digitaal
 • Je foto's zijn bewerkt en in hoge resolutie
 • Je mag je foto's vrij gebruiken
Samen in 1 setting op 1 locatie   
 • Loveshoot op Locatie - S
 • Liefdevolle foto's van jullie samen op één locatie
 • Deze fotoshoot duurt circa een uur
 • Ontvang jullie 10 mooiste foto's digitaal
 • Je foto's zijn bewerkt en in hoge resolutie
 • Je mag je foto's vrij gebruiken
Marco-Paulo Dicker

Fotograaf Marco-Paulo in Deventer.

Voor mij is het een eer om op jullie bijzondere dag voor de foto's te mogen maken. Alle grote en kleine momenten probeer ik zo mooi mogelijk vast te leggen. Op de dag zelf probeer ik zo min mogelijk te regisseren en ben ik de spreekwoordelijke fly on the wall. Alert om veel mooie momenten voor de toekomst te vast te leggen. Bij de bruidsfotoshoot heb ik vooraf altijd een aantal leuke ideeën maar ik sta ook open voor spontane gebeurtenissen waardoor het ineens toch anders kan gaan. Fotograferen blijft improviseren en uiteindelijk is het verhaal, de emoties en de beelden die tellen. Naast het maken van veel mooie en waardevolle foto's vind ik het belangrijk dat jullie zoveel mogelijk genieten en ontspannen zijn en ik zal hierin dan ook mijn best doen om het voor jullie een zo'n relaxt mogelijke dag te maken.

Waarom kiezen voor Marco-Paulo Dicker


Hoe vervelend is het om achteraf geconfronteerd te worden met onverwachte kosten? Hierbij kun je denken aan reis-, reserverings- en materiaalkosten. Dit wil je niet! Daarom zijn alle Loveshoot pakketten van Marco-Paulo inclusief al deze kosten. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je na de fotoshoot ineens meer kwijt bent dan jouw budget. Transparantie is alles bij ons. Je kunt ons ook alles vragen als iets onduidelijk is. Wij zijn bereikbaar via de chat, Facebook, Whatsapp en de mail. Alles om zo goed mogelijk bij jouw wensen aan te sluiten.

De visuele keuzehulp helpt je bij het vinden van jouw fotograaf. Vergelijk alle fotografen op basis van prijs, foto’s en drijfveer om te zien welke fotograaf het beste bij jou past. Voer de plaats en soort fotografie in. Stel de afstand, ervaring en het budget in en like de foto’s. Door de foto’s te liken die het beste bij jou passen, ontstaat jouw persoonlijke top 3. Deze pakketten, tarieven en foto’s kun je gemakkelijk bekijken.

Je vindt hier alles wat je wilt weten als je een fotograaf nodig hebt. Lees over de voor- en nadelen van professionele fotografie en waar je op moet letten bij een fotoshoot en het kiezen van de juiste fotograaf. Wanneer je (vrijblijvend) een fotoshoot boekt en de fotoshoot is bevestigd, kun je in contact komen met de fotograaf. Zo kunnen de wensen uitgebreid besproken worden en tips gegeven worden.

Over Happix


Happix is hét platform als het gaat om fotoshoots boeken. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Wij zorgen voor de beste fotografen, de duidelijkste totaalpakketten en de grootste transparantie. Wij willen jou blij maken met mooie foto’s en dat begint bij de fotograaf die het best bij jou past.

Gemiddelde beoordeling: 9,4

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.