Familiefoto


Vergelijk familiefoto op prijs, stijl en reviews ✓ 1340 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Hoe wil jij jouw familie het liefst terug zien op de familiefoto’s? Het wordt vaak als cadeau gegeven, een speciale gelegenheid te markeren of gewoon zomaar voor de leuk. Je familie is je dierbaarste bezit en daarom ook prachtig om te vereeuwigen; of iedereen nu jong is of niet.

Het beste van jezelf ontstaat wanneer jij je helemaal op je gemak voelt met de fotograaf, dat levert namelijk het mooiste beeld op. Weet jij al wat voor shoot je wilt? Je kan kiezen voor de studio of een locatie naar keuze. Gezellig met de hele familie of jouw gezin. 

  • De fotoshoot is geschikt voor gezinnen en families.
  • Het is mogelijk om niet alleen foto's van de hele groep samen, maar ook individueel en/of per gezin.
  • Tip: bedenk van tevoren alvast wat leuke opstellingen, zodat het geen standaard foto's worden.

Wat krijg ik als ik mijn familiefoto’s via Happix regel?

  • Alle prijzen zijn inclusief reistijd en kilometers binnen jouw regio.
  • Je foto's zijn bewerkt en worden digitaal en in hoge resolutie geleverd.

Anderen beoordelen Familiefoto door Happix fotografen met

Beoordeling: 9,3 / 10 - 55 reviews
Nancy van Oosterhout

Fotograaf Nancy in Terheijden.

O.a. Zwangerschapsfotografie, Newborn & Baby fotografie en Familiefotografie

Ik ben fotograaf geworden omdat ik een gelukkig mens ben als ik mensen blij kan maken als ik zie dat een foto een emotie oproept bij mensen. Ik wil als ik een fotoshoot geef dat ze zich ontspannen bij me voelen en er mogen zijn. Dat ik de schoonheid van deze persoon of personen zo mooi mogelijk neer kan zetten en ze met een blijgevoel de shoot verlaten. Als ik dieren fotografeer dan wil ik het zelfde bereiken. Pas dan kom je tot prachtige foto's. Dan raak je mensen en dan ben je in mijn ogen een goede fotograaf. Een resultaat wat ik niet alleen kan bereiken maar waar we samen voor gaan. Ik heb National Geograpic 2016 gewonnen omdat ik denk dat het kwam dat alle mensen de gemie tussen mens en dier zagen. Dat is mijn doel telkens weer

Nancy van Oosterhout Familiefoto 0
Nancy van Oosterhout Familiefoto 1
Nancy van Oosterhout Familiefoto 2
Nancy van Oosterhout Familiefoto 3
Nancy van Oosterhout Familiefoto 4
Nancy van Oosterhout Familiefoto 5
Nancy van Oosterhout Familiefoto 6
Nancy van Oosterhout Familiefoto 7
Nancy van Oosterhout Familiefoto 8
Nancy van Oosterhout Familiefoto 9
Nancy van Oosterhout Familiefoto 10
Nancy van Oosterhout Familiefoto 11
Robin Polderman

Fotograaf Robin in Opperdoes.

O.a. Bruidsfotografie, Newborn & Baby fotografie en Familiefotografie

Mijn naam is Robin, een enthousiaste en creatieve fotografe en designer. Fotografie is mijn passie en ik doe dit met heel veel plezier. Zelf kom ik uit een klein dorpje in de kop van Noord-Holland, maar ik reis door het hele land om mensen en dieren op de gevoelige plaat vast te leggen. Ik fotografeer voornamelijk met natuurlijk licht en dus ook vrijwel altijd in de natuur, dit kun je terug zien aan de kleuren in mijn foto s. Hierbij probeer ik mijn onderwerpen altijd zo puur mogelijk vast te leggen, niet te standaard of geforceerd, maar juist zoals jij/jullie of je dier zijn, ik probeer dus niet teveel aanwijzingen te geven en op de achtergrond te fotograferen. Mochten de foto s die je hier tegenkomt je een goed gevoel geven en wil je meer weten? Je kunt altijd een aanvraag doen, maar ook om een eerste contact via Happix vragen.

9,2
Robin Polderman Familiefoto 0
Robin Polderman Familiefoto 1
Robin Polderman Familiefoto 2
Robin Polderman Familiefoto 3
Robin Polderman Familiefoto 4
Robin Polderman Familiefoto 5
Robin Polderman Familiefoto 6
Robin Polderman Familiefoto 7
Robin Polderman Familiefoto 8
Robin Polderman Familiefoto 9
Robin Polderman Familiefoto 10
Robin Polderman Familiefoto 11
Familiefotografie buiten: 5 mooie buitenlocatie ideeën!

Familiefotografie buiten: 5 mooie buitenlocatie ideeën!

Ben je op zoek naar familiefotografie inspiratie voor buiten? Een familie fotoshoot levert vaak hele mooie en dierbare plaatjes op. Je kunt natuurlijk met elkaar op de foto gaan in een fotostudio. Maar buiten is nóg leuker! In deze blog delen we 5 leuke buitenlocatie ideeën voor jouw familie fotoshoot.1. Niet op het strand, maar in de duinen!Een populaire locatie voor familiefotogr...Lees de hele blog

Familiefotografie buiten: 5 mooie buitenlocatie ideeën!
Henk Odding

Fotograaf Henk in Brakel.

O.a. Familiefotografie, Kinderfotografie en Portretfotografie

Het is mijn drijfveer om mooie foto's te maken, op een mooie locatie, van mensen. Gezinnen, kinderen,  in alle mogelijke samenstellingen. Ouderen met veel rimpels, veel levenswijsheid en een verhaal. En de gehandicapte medemens, die mag er zijn! Het zijn mooie mensen, die heel veel kunnen laten zien. Liefde en betrokkenheid, daar draait het om. Wat heb je voor elkaar over, wil je iets voor een ander doen? Gehandicapten praten geluidloos op een ander niveau, ze communiceren op hoog niveau. Die taal versta ik, dat heeft mijn zoon mij geleerd. Wat hij kan, nl. liefde geven, daar is hij goed in. En liefde ontvangen, dat heeft hij nodig om zich goed te voelen. Het is mijn passie om mooie foto's te maken die laten zien wat mensen met elkaar verbind, ik heb het geduld om af te wachten tot die ene glimlach komt. En ik heb de creativiteit om leuke omstandigheden te creeëren, mooie plannen te bedenken, die ook reëel zijn. Gehandicaptenfotografie is mijn specialiteit. Mensen die niet op de foto willen is mijn uitdaging.

Henk Odding Familiefoto 0
Henk Odding Familiefoto 1
Henk Odding Familiefoto 2
Henk Odding Familiefoto 3
Henk Odding Familiefoto 4
Henk Odding Familiefoto 5
Henk Odding Familiefoto 6
Henk Odding Familiefoto 7
Henk Odding Familiefoto 8
Henk Odding Familiefoto 9
Henk Odding Familiefoto 10
Henk Odding Familiefoto 11
Mark Nieuwkoop

Fotograaf Mark in Ede.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Bedrijfsfotografie

Mijn drijfveer is om voor u een mooie fotoreportage te mogen maken. Mensen blij maken met de mooiste foto's.Ik heb al verschillende erg gave en zeer geslaagde opdrachten mogen doen. Voor u als particulier, maar ook verschillende zakelijke opdrachtgevers.

Mark Nieuwkoop Familiefoto 0
Mark Nieuwkoop Familiefoto 1
Mark Nieuwkoop Familiefoto 2
Mark Nieuwkoop Familiefoto 3
Mark Nieuwkoop Familiefoto 4
Mark Nieuwkoop Familiefoto 5
Mark Nieuwkoop Familiefoto 6
Mark Nieuwkoop Familiefoto 7
Mark Nieuwkoop Familiefoto 8
Mark Nieuwkoop Familiefoto 9
Mark Nieuwkoop Familiefoto 10
Mark Nieuwkoop Familiefoto 11
Kimberley Feld

Fotograaf Kimberley in Castricum.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Loveshoot

Mijn drijfveer voor fotografie is mijn afwijking tot blindheid, mijn vriend en mijn hond.Dit klinkt misschien erg cliché, maar wanneer de blindheid bekend werd heeft mijn vriend mij ontzettend geholpen om meer technieken te bemachtigen, om de fotografie spullen uit te breiden en om mijn eigen zaak te beginnen. Mijn hond is juist de drijfveer voor huisdierenportret shoots. Een hond is altijd een goed excuus om naar buiten te gaan en even te ontspannen. Hier hecht ik veel waarde aan zodat ik mijn hoofd weer helder kan maken en vol kan stoppen met creatieve ideeën. 

Kimberley Feld Familiefoto 0
Kimberley Feld Familiefoto 1
Kimberley Feld Familiefoto 2
Kimberley Feld Familiefoto 3
Kimberley Feld Familiefoto 4
Kimberley Feld Familiefoto 5
Kimberley Feld Familiefoto 6
Kimberley Feld Familiefoto 7
Kimberley Feld Familiefoto 8
Kimberley Feld Familiefoto 9
Henk Racké

Fotograaf Henk in Naaldwijk.

O.a. Zwangerschapsfotografie, Familiefotografie en Kinderfotografie

Mijn uitdaging is het mooiste uit de mens te halen en vast te leggen in een plaatje. Dat kan alleen als de modellen en klanten zich op hun gemak voelen. Het draait om de emotie en innerlijke schoonheid.Mensen in allerlei fases van hun leven. Nieuwe vriendschappen, zwangerschappen, een nieuwe start in een leven of gewoon omdat het leuk is, momenten die ervoor zijn om vastgelegd te worden.Ik fotografeer meestal vanuit een vooropgezet plan, maar laat mij tijdens het fotograferen beinvloeden door het moment, de omgeving, de mens voor de lens en mijn bewondering voor het model. Een foto wordt pas echt mooi, glamourous, speels, intiem of sexy als de geportretteerde zich ook zo voelt. Die momenten zien, maken en vangen is mijn specialiteit en onze uitdaging.

9,9
Henk Racké Familiefoto 0
Henk Racké Familiefoto 1
Henk Racké Familiefoto 2
Henk Racké Familiefoto 3
Henk Racké Familiefoto 4
Henk Racké Familiefoto 5
Henk Racké Familiefoto 6
Henk Racké Familiefoto 7
Henk Racké Familiefoto 8
Henk Racké Familiefoto 9
Henk Racké Familiefoto 10
Henk Racké Familiefoto 11
Karin Keesmaat

Fotograaf Karin in Eerbeek.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Familiefotografie

In 2009 ben ik vanuit mijn passie voor fotografie de opleiding tot fotograaf gaan volgen, in 2011 heb ik die afgerond en ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf.Bruidsfotograaf word je niet zomaar, dat is iets wat ik aan den lijve heb ontdekt. Sinds 2015 ben ik full-time fotograaf met een focus op bruids- en bedrijfsfotografieBruidsfotografie boeit mij ontzettend: dat is ook de reden dat ik in 2015 een workshop bruidsfotografie heb bijgewoond en nu een mentorship doe bij een andere bruidsfotograaf. Zo heb ik mij verder kunnen ontwikkelen, niet door te kopiëren maar door te groeien naar een eigen stijl. Voor mij is fotografie ook onlosmakelijk verbonden met het bewerken van de foto. Voor de klant, het bruidspaar, is het namelijk het eindresultaat dat telt! Daarom wil ik altijd het maximale uit elke foto halen, en nabewerking kan daarin een groot verschil maken.

Karin Keesmaat Familiefoto 0
Karin Keesmaat Familiefoto 1
Karin Keesmaat Familiefoto 2
Karin Keesmaat Familiefoto 3
Karin Keesmaat Familiefoto 4
Karin Keesmaat Familiefoto 5
Karin Keesmaat Familiefoto 6
Karin Keesmaat Familiefoto 7
Karin Keesmaat Familiefoto 8
Karin Keesmaat Familiefoto 9
Karin Keesmaat Familiefoto 10
Karin Keesmaat Familiefoto 11
Lea Cammeraat

Fotograaf Lea in Breda.

O.a. Familiefotografie, Evenementenfotografie en Reisfotografie

Mensen fotograferen zoals ze zijn. In hun kracht maar ook ruimte geven voor hun kwetsbaarheid. Hun humor maar ook hun verdriet. Ondeugend en vrij.Puur, eigenzinnig en zo uniek. Wat zijn mensen toch mooie wezens.

10
Lea Cammeraat Familiefoto 0
Lea Cammeraat Familiefoto 1
Lea Cammeraat Familiefoto 2
Lea Cammeraat Familiefoto 3
Lea Cammeraat Familiefoto 4
Lea Cammeraat Familiefoto 5
Lea Cammeraat Familiefoto 6
Lea Cammeraat Familiefoto 7
Lea Cammeraat Familiefoto 8
Lea Cammeraat Familiefoto 9
Lea Cammeraat Familiefoto 10
Lea Cammeraat Familiefoto 11
Matthijs alexander Jonker

Fotograaf Matthijs in Assen.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Loveshoot

Geen fotoshoot is hetzelfde maar mijn benadering wel. Met mijn open en rustige persoonlijkheid, met mijn humor en social skills stel ik jou en je familie op je gemak tijdens de fotoshoot. Naast dat ik fotografie tot in de puntjes beheers, is dat het belangrijkste bij een fotoshoot. Want een ontspannen familie, betekent foto’s precies zoals jullie zijn.

Matthijs alexander Jonker Familiefoto 0
Matthijs alexander Jonker Familiefoto 1
Matthijs alexander Jonker Familiefoto 2
Matthijs alexander Jonker Familiefoto 3
Matthijs alexander Jonker Familiefoto 4
Matthijs alexander Jonker Familiefoto 5
Matthijs alexander Jonker Familiefoto 6
Matthijs alexander Jonker Familiefoto 7
Matthijs alexander Jonker Familiefoto 8
Matthijs alexander Jonker Familiefoto 9
Matthijs alexander Jonker Familiefoto 10
Matthijs alexander Jonker Familiefoto 11
Willem de Flart

Fotograaf Willem in Assen.

O.a. Bruidsfotografie, Newborn & Baby fotografie en Familiefotografie

Al kijkend door de zoeker van het fototoestel dat unieke moment vastleggen. Sfeer, passie en emotie moeten van het plaatje spatten. Met elkaar die foto's maken die geen uitleg nodig hebben.

9,6
Willem de Flart Familiefoto 0
Willem de Flart Familiefoto 1
Willem de Flart Familiefoto 2
Willem de Flart Familiefoto 3
Willem de Flart Familiefoto 4
Willem de Flart Familiefoto 5
Willem de Flart Familiefoto 6
Willem de Flart Familiefoto 7
Willem de Flart Familiefoto 8
Willem de Flart Familiefoto 9
Willem de Flart Familiefoto 10
Willem de Flart Familiefoto 11
Hoe werkt Happix

Waarom kiezen voor je familiefoto via Happix?


Happix heeft het grootste aanbod van familiefotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die jou echt een fotoshoot kunnen garanderen bij een professionele fotograaf in jouw regio. Het kiezen van de fotograaf wordt ook nog eens extra gemakkelijk gemaakt door onze visuele keuzehulp. Wij hebben niet alleen het grootste aanbod familiefotografen, maar ook de kennis in huis om van jouw fotoshoot een succes te maken.

Zet je familie mooi en leuk op de foto door één van de aangesloten fotografen. Het aanbod is groot, maar wel gemakkelijk en overzichtelijk gemaakt. Je hebt heel veel standaard familiefoto's, niks mis mee. Als je iets anders/iets unieks wil, dan heeft de fotograaf vast nog goede tips in de aanbieding. Daar kunnen wij helaas ter plekke niet bij helpen, maar wel in de voorbereiding. Niks is er zo lastig als de juiste kleding tijdens een shoot met meerdere mensen. Het moet bij elkaar passen, maar niet hetzelfde zijn. Daarom hebben wij hieronder vijf tips op een rijtje gezet. Hiermee maken we het jou een stuk makkelijker om je over de kledingcrisis heen te helpen. 

5 kledingtips voor de mooiste familiefoto’s

  • Houd het basic en beperk printjes, hierdoor wordt het eindresultaat spontaner en staat de familie centraal en niet de aankleding.
  • Houd rekening met de achtergrond. Worden de foto's gemaakt in het bos of bijvoorbeeld in een studio?
  • Houd rekening met elkaar. Stem de kleuren op elkaar af, maar niet hetzelfde.
  • Lukt dit niet helemaal? Zorg ervoor dat er niet meer dan drie kleuren gebruikt worden en dat deze niet met elkaar 'vloeken'.
  • Neem een extra setje kleding mee, zodat je achteraf meer keuze hebt in de foto's.

Over Happix


Happix is hét platform als het gaat om fotoshoots boeken. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Wij zorgen voor de beste fotografen, de duidelijkste totaalpakketten en de grootste transparantie. Wij willen jou blij maken met mooie foto’s en dat begint bij de fotograaf die het best bij jou past.

Cookies... Lekker!

Wij zorgen ervoor dat jij de fotograaf vindt die bij jou past. Daarvoor gebruiken we diverse technieken zoals bijvoorbeeld cookies. We zien zo hoe mensen klikken en wat ze op welke plaats doen. Soms is er een koppeling met systemen van anderen. Zo kunnen wij of reclamepartners jou op onze website of daarbuiten een goed aanbod doen.

Per type fotografie maken we klantprofielen. Deze profielen en de data waarop die gebaseerd zijn gebruiken we binnen en buiten onze website, bijvoorbeeld voor campagnes op social media of door ze te combineren met andere data zodat we je nog preciezer kunnen helpen.

Fotografie is emotie, dus zijn we zuinig op jouw gegevens. We gebruiken ze alleen als jij daar toestemming voor hebt gegeven. Ze worden gedeeld met je fotograaf en gebruikt om met jou in contact te blijven. Ga je verder op onze website? Dan ben je hiermee akkoord.

Wil je alles nog eens nalezen? Lees de gebruikersvoorwaarden en cookieverklaring.

chatIcon