Interieurfotografie Edo Tams uit Schagen


Alleen bij Happix: ✓ Gratis annuleren zelfs tot twee dagen vooraf ✓ 100% zekerheid door garantie ✓ laagste all-in tarief

Ben jij op zoek naar Interieurfotografie in Schagen? Maak het jezelf gemakkelijk en zoek een professioneel fotograaf via Happix. Wij hebben het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Zo ben jij verzekerd van de beste keuze. Daarbij zijn onze garanties ook geweldig! Zo kun je zelfs tot twee dagen vooraf gratis annuleren en krijg jij je geld terug als je niet tevreden bent. Neem dus geen risico en boek via Happix, wij gaan voor 100% zekerheid. Één van de vele aangesloten fotografen is Edo Tams uit Schagen. Bedreven in Interieurfotografie en klaar voor jouw shoot.

Wij hebben Edo Tams gemakkelijk inzichtelijk gemaakt voor jou. Je kunt hier alle informatie, foto’s en pakketten vinden, zodat jij gemakkelijk jouw keuze kan maken! Of Edo bij jou aansluit of niet, wij hebben altijd wel iemand die jou kan helpen. Je kunt deze fotograaf namelijk nog met 1508 anderen vergelijken!

Edo Tams

Fotograaf Edo in Schagen.

Ik ben van jongs af aan gegrepen door beelden. Na ruim 8 jaar bij film&T.V. gewerkt te hebben ben ik me actie gaan toeleggen op fotografie. Het is voor mij een heerlijk medium om me te uiten. Wanneer ik door de lens van mijn camera kijk verandert de wereld.

Maatwerk. Dagtarief.   
  • Tarief per dag.
  • Altijd met offerte. De tijdsinschatting is op basis van omschrijving van de opdracht door de klant.
  • Gerekend worden de uren voor overleg, de shoot zelf, de voorbereiding, de tijd voor selectie en bewerking en de reistijd
Maatwerk. Tarief halve dag.   
  • Tarief per halve dag.
  • Altijd met offerte. De tijdsinschatting is op basis van omschrijving van de opdracht door de klant.
  • Gerekend worden de uren voor overleg, de shoot zelf, de voorbereiding, de tijd voor selectie en bewerking en de reistijd
Interieurfoto - S   
  • Tarief voor een shoot vanuit 1 standpunt.
  • Interieuropname vanuit één standpunt.
  • Inclusief 1 digitaal bestand. Bewerkt en in hoge resolutie.
Edo Tams

Fotograaf Edo in Schagen.

Voor mij heeft het maken van een prachtig beeld vaak met mensen te maken. Mensen zijn onvoorspelbaar, je moet inschatten wat ze gaan doen. Het geeft mij daarom extra voldoening wanneer ik een goede foto maak waarop mensen staan afgebeeld.

Waarom kiezen voor Edo Tams


Hoe vervelend is het om achteraf geconfronteerd te worden met onverwachte kosten? Hierbij kun je denken aan reis-, reserverings- en materiaalkosten. Dit wil je niet! Daarom zijn alle Interieurfotografie pakketten van Edo inclusief al deze kosten. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je na de fotoshoot ineens meer kwijt bent dan jouw budget. Transparantie is alles bij ons. Je kunt ons ook alles vragen als iets onduidelijk is. Wij zijn bereikbaar via de chat, Facebook, Whatsapp en de mail. Alles om zo goed mogelijk bij jouw wensen aan te sluiten.

Vergelijk op je gemak alle fotografen in omgeving van Schagen. Gebruik de visuele keuzehulp om de fotograaf te vinden die het beste bij jouw wensen past. Vind je een bepaalde sfeer mooi? Houd je van zwart/wit foto’s? Door je zoekopdracht in te voeren, vervolgens de foto’s te liken die jou het meeste aanspreken, ontstaat jouw persoonlijke top 3!

Als je op zoek bent naar meer informatie over een beroepsfotograaf, kun je op een fotograaf klikken en meer over de fotograaf te weten komen. Wat is zijn/haar drijfveer? Wat maakt hem/haar gelukkig? Waarom is fotografie voor hem/haar een bijzonder vak? Bekijk de profielfoto(‘s) van de fotograaf en lees over zijn/haar plan van aanpak tijdens de fotoshoot en alle mogelijkheden die er zijn.

Over Happix


Bij Happix hebben wij het grootste aanbod van fotografen in Nederland. Je kunt bij ons de meeste soorten fotoshoot zoeken én boeken. Er zijn negen garanties waardoor jij als klant altijd tevreden bent, wat de situatie ook is. Happix vind altijd jouw fotograaf.

Gemiddelde beoordeling: 9,4

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.