Dronefotografie


Vergelijk dronefotografie op prijs, stijl en reviews ✓ 1401 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Je kent ze wel: die prachtige foto’s uit de lucht. De kans is groot dat deze door een drone zijn gemaakt. Dit type fotografie is namelijk enorm in opkomst. Deze toegankelijke vorm van luchtfotografie is een stuk vriendelijker voor je portemonnee dan luchtfotografie. Hierbij heb je namelijk alleen een fotograaf met de juiste apparatuur en expertise nodig om tot die perfecte foto te komen. In tegenstelling tot dure vliegtuigen, piloten, vergunningen en fotografen. Het project heeft daarom minder regelwerk nodig en is flexibeler.

Met deze kleine vliegmachines krijgt men opeens toegang tot unieke locaties en bijzondere perspectieven. Tegenwoordig zijn drones makkelijk te verkrijgen, maar ermee te vliegen, en zeker er mee fotograferen of filmen vanuit de lucht, is een ander verhaal.

Toen drones net voor het grote publiek beschikbaar waren, was het heel makkelijk om indruk te maken met foto's en video's. Door simpelweg honderden meters omhoog te vliegen, kon u al een heel andere wereld laten zien en hierdoor waren de beelden al snel spectaculair. Tegenwoordig lijkt het wel of iedereen een drone heeft en moet de foto- of videograaf wat meer uit de kast halen om indrukwekkende foto's te maken.

Bij dronefotografie kun je rekening houden met no-fly zones. Je kunt op deze kaart zien waar de drone no-fly zones zich bevinden. Er zijn gelukkig nog mogelijkheden om in deze zones foto's uit de hoogte te maken, zoals met helium en ballonzeppelings.

Bespreek je ideeën vooraf goed met de fotograaf, deze heeft namelijk veel inzicht in kwesties! Hierbij kun je denken aan juiste invalshoek, locatie of tijd van de fotoshoot. Ga samen sparren om tot het beste foto's te komen. Het is een idee om vooraf een moodboard te maken met vergelijkbare foto's, belichting of setting. Op deze manier heeft de fotograaf een duidelijker beeld van jouw wensen.

Anderen beoordelen Dronefotografie door Happix fotografen met

Beoordeling: 10,0 / 10 - 2 reviews
Jeroen  den  Ridder

Fotograaf Jeroen in Breda.

O.a. Google Street View - 360, Luchtfotografie en Drone fotografie

Ik maak bij voorkeur geen foto s maar wel sterke presentaties en commerci le kansen. Dat is dan ook de reden dat ik alleen voor bedrijven en overheden werk.Deze organisaties weten wat ze willen en ik heb er plezier in om met inzet van mijn kennis en ervaring de wens en verwachting te overstijgen. Zakelijk, gefocussed, gestroomlijnd en succesvol.

Bert Rijners

Fotograaf Bert in Soest.

O.a. Drone fotografie

Na een zeer lange profesionele loopbaan in de Media/AV branche als lichttechniscus, belichter, gaffer, lichtontwerper voor televisie, film, commercials, documentaires, etc wilde ik wel eens een ander weg inslaan. Maar het werken met beeld is mij altijd wel blijven boeien en de ervaring die ik in al die jaren heb opgedaan is uiteraard erg kostbaar en goed bruikbaar. Ik werd al jaren geleden geboeid door de mogelijkheden van de drone voor het verkrijgen van beeld, fotografie en video/film. Na de nodige experimenten en nu de technologie voor de drone maar ook de camera techniek zover ontwikkeld is heb ik besloten om hier profesioneel mee verder te gaan. Het maken van mooie foto's en/of video's en de nabewerking of montage van dit materiaal. Tegelijkertijd vindt ik het werken op diverse en nieuwe locaties, de nieuwe contacten die ik maak bijzonder inspirerend en erg leerzaam.

Dronefotografie: vastgoed fotografie, natuurfotografie of reisfotografie

Dronefotografie: vastgoed fotografie, natuurfotografie of reisfotografie

Dronefotografie heeft veel verschillende categorieën. Het is over het algemeen nog niet heel erg bekend en wordt relatief nog weinig gebruikt. Dronefotografie kan voor verschillende doelen gebruikt worden. Denk aan: vastgoed fotografie, natuur fotografie, reisfotografie, maar ook bruidsfotografie en evenementenfotografie.  Vastgoed fotografie Drones worden steeds meer ingezet...Lees de hele blog

Dronefotografie: vastgoed fotografie, natuurfotografie of reisfotografie
Erik de Wilde

Fotograaf Erik in Barneveld.

O.a. Bedrijfsfotografie, High end portretfotografie en Industriële fotografie

In het verleden heb ik veel ervaring op gedaan om bedrijven te ondersteunen successen te behalen. Daarnaast hebben sterke foto's altijd een bepaalde aantrekkingskracht op mij. Dat heeft mij doen besluiten om beiden te combineren, zodat ik bedrijven en organisaties kan helpen met beeldcommunicatie. Dus sterke beelden maken die aandacht trekken en succesvol communiceren.

Rico van Winkel

Fotograaf Rico in Hazerswoude‑Rijndijk.

O.a. Drone fotografie

De creativiteit die terug te vinden is in de beelden die vastgelegd kan worden doormiddel van verschillende camera's. Zelf ben ik voornamelijk bezig met drone fotografie en probeer ik elke keer nieuwe plekken te ontdekken om foto's te maken vanuit de lucht, van Oostenrijk tot aan Zuid-Amerika zal ik in beeld brengen.

Paul van Baardwijk

Fotograaf Paul in Vlijmen.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Fotoreportage

Welkom op mijn  profiel! Mijn naam is Paul  Mijn eenmansbedrijf is voor het grootste gedeelte gericht op foto's: retoucheren (oa voor andere fotografen) is een belangrijk onderdeel maar ik fotografeer zelf ook al heel lang en heel veel! Eigenlijk fotografeer ik al mijn hele leven, als klein jongetje al met een wegwerp camera tijdens Nederland Muziekland in Den Bosch of tijdens de Tour de France. Tijdens mijn opleiding aan de Media Academie en het werk daarna bij 'de TV' als bij RTL en tv-technicus bij Cinevideogroep heb ik pas echt van de beste cameramensen geleerd om mooie 'plaatjes' maken. Niet alleen in Nederland, maar ook in bv Kenia en op Mauritius. Toen ik daarna in dienst van De Efteling en Rijkswaterstaat ook ging fotograferen en ik tenslotte mijn eigen fotobedrijf startte kwam de vaart er pas goed in! De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in reportagewerk voor oa een evenementenbureau, diverse communicatiebureaus en voor Rijkswaterstaat. Ook het tijdens buitenlandse reizen vastleggen van bijzondere scene's en landschappen is al jaren een van mijn favoriete activiteiten, hier ook te bekijken onder 'landschappen.' Voor het werken op industriele of gevaarlijke werkplekken (denk aan wegwerkzaamheden) ben ik VCA-VOL gecertificeerd. Ik ben ook officieel opgeleid en gecertificeerd als dronepiloot en mag mijn professionele drone dan ook zakelijk inzetten, bijvoorbeeld voor (overheids)projecten en diverse makelaars. Een opdrachtgever hoeft vaak niet meer te vertellen wat er precies in beeld gebracht dient te worden, dat voel ik na een of twee keer goed aan. De opdrachtgever krijgt vaak al binnen een werkdag al een volledige serie foto's in hoge resolutie opgestuurd via Wetransfer, uiteraard volledig nabewerkt en chronologisch genummerd  ...

9,2
Nuran Gelici

Fotograaf Nuran in Almelo.

O.a. Bedrijfsfotografie, Modelfotografie en Socialmedia fotografie

Uitzoeken wat de klant wil, de persoon of bedrijf leren kennen en vervolgens iets te leveren waarmee ze helemaal tevreden over zijn. Een wow moment creeren. 

Waarom kiezen voor je dronefotograaf via Happix?


Happix heeft het grootste aanbod van dronefotografen in het gehele land. Wij zijn het enige platform die jou een professionele fotoshoot garanderen. Kiezen maken wij tevens zo gemakkelijk mogelijk, dit doen wij doen dit door middel van de visuele keuzehulp. 

Je kent ze wel: die prachtige foto’s uit de lucht. De kans is groot dat deze door een drone zijn gemaakt. Dit type fotografie is namelijk enorm in opkomst. Deze toegankelijke vorm van luchtfotografie is een stuk vriendelijker voor je portemonnee dan luchtfotografie. Hierbij heb je namelijk alleen een fotograaf met de juiste apparatuur en expertise nodig om tot die perfecte foto te komen. In tegenstelling tot dure vliegtuigen, piloten, vergunningen en fotografen. Het project heeft daarom minder regelwerk nodig en is flexibeler. 

Bij dronefotografie kun je rekening houden met no-fly zones. Je kunt op deze kaart zien waar de drone no-fly zones zich bevinden. Er zijn gelukkig nog mogelijkheden om in deze zones foto's uit de hoogte te maken, zoals met helium en ballonzeppelings. 

Wat krijg ik als ik mijn dronefotografie via Happix boek?

  • Alle prijzen zijn inclusief reistijd en kilometers binnen jouw regio, exclusief BTW.
  • Je foto's zijn bewerkt en worden digitaal en in hoge resolutie geleverd.
  • Je mag je foto's vrij gebruiken voor jouw bedrijf.

Over Happix


Happix wil mensen (jou!) blij maken met mooie foto's. Wij zorgen ervoor dat jij altijd de fotograaf vindt die bij jou past. Als enige in de fotografie bieden we overzicht, gemak en zekerheid bij het vinden, vergelijken en boeken van een fotograaf. Op iedere fotografie vraag hebben wij antwoord. We nemen het risico over en geven als enige 100% garantie op kwaliteit en prijs.

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.