Glamourfotografie Didier Schmidt uit Den Haag


Alleen bij Happix: ✓ Gratis annuleren zelfs tot twee dagen vooraf ✓ 100% zekerheid door garantie ✓ laagste all-in tarief

Een goede fotograaf nodig voor je Glamourfotografie in Den Haag? Het kan nogal lastig zijn om de juiste fotograaf te vinden voor jouw klus. Gelukkig is Didier Schmidt gespecialiseerd in dit type fotografie! Wellicht wel de juiste fotograaf voor jou? Passievol, enthousiast en klaar voor jouw fotoshoot! Hieronder kun je alle gegevens van Didier vinden, zoals portfolio, achtergrondinformatie en tarieven. Zo kun jij deze fotograaf vergelijken met alle andere fotografen in ons bestand.

Niet alleen Didier is te boeken via Happix, 1504 andere fotografen werken graag mee aan jouw Glamourfotografie. Iedere fotograaf is gepassioneerd in zijn werk en heeft de nodige kennis in huis om van jouw shoot, ongeacht wat jouw wensen zijn, een succes te maken. Zo is Didier gespecialiseerd in Glamourfotografie. Dit betekent dat de nodige ervaring al is opgedaan en de nodige foto’s zijn gemaakt.

Didier Schmidt

Fotograaf Didier in Den Haag.

Glamour fotografie is er voor iedereen!De fotosessie kan outdoor (ergens op locatie in de open lucht) maar ook indoor (in de fotostudio) plaatsvinden. Diverse fotostudios kunnen worden gebruikt. Onze studios bevinden zich in Den Haag, Rijswijk, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en in Eersel (vlakbij Eindhoven). 

10
1 persoon in 3 settings   
 • Glamourserie in Studio - L
 • Foto's van één persoon in drie settings
 • Deze fotoshoot duurt circa anderhalf uur
 • Ontvang jouw 15 mooiste foto's digitaal
 • Je foto's zijn bewerkt en in hoge resolutie
 • Je mag je foto's vrij gebruiken
1 persoon in 2 settings   
 • Glamourserie in Studio - M
 • Foto's van één persoon in twee settings
 • Deze fotoshoot duurt circa een uur
 • Ontvang jouw 10 mooiste foto's digitaal
 • Je foto's zijn bewerkt en in hoge resolutie
 • Je mag je foto's vrij gebruiken
1 persoon in 3 settings   
 • Glamourserie op Locatie - L
 • Foto's van één persoon in drie settings
 • Deze fotoshoot duurt circa anderhalf uur
 • Ontvang jouw 15 mooiste foto's digitaal
 • Je foto's zijn bewerkt en in hoge resolutie
 • Je mag je foto's vrij gebruiken
1 persoon in 2 settings   
 • Glamourserie op Locatie - M
 • Foto's van één persoon in twee settings
 • Deze fotoshoot duurt circa een uur
 • Ontvang jouw 10 mooiste foto's digitaal
 • Je foto's zijn bewerkt en in hoge resolutie
 • Je mag je foto's vrij gebruiken

Didier doet nog veel meer! Zoals bijvoorbeeld:

Didier Schmidt

Fotograaf Didier in Den Haag.

Altijd erg leuk om te doen. Model shoot voor een portfolio of een modeblad. Erg leuk werk. Op locatie of in de studio. Hoe gekker de kleding,hoe aparter de locatie, hoe excentriek als maar mogelijk is, hoe leuker het is om deze fotografie te doen.   

10
Didier Schmidt

Fotograaf Didier in Den Haag.

Boudoir, sensueel, sexy, (bedekt) naakt, lingerie op locatie (in het bos, op de hei, op het naaktstrand te Zandvoort of elders, in of bij een gebouw, in het weiland, aan en meer etc) of ..uiteraard in de studio. Het kan allemaal! Is het spannend? Best wel een beetje! Went het snel om voor de camera te staan? Zeker, de sfeer is relaxed, zakelijk en professioneel! Is het niet erg dat je dit voor de eerte keer doet? Nope, eens moet de eerste keer zijn! Je moet misschien wel even wennen aan de camera, is dat erg? Nee echt niet, we starten rustig aan, nemen pauzes en doen alles in het tempo dat het best bij jou past! Durf je het wel? Probeer het maar, je zal prachtige foto's krijgen! Gaan we gehaast te werk? Nee absoluut niet, als het wat langer duurt dan dat de sessie is gepland, dan is dat maar zo! Geen probleem en geen extra kosten. Voor mij geldt maar 1 ding en dat is geweldig resultaat opleveren!

10
Didier Schmidt

Fotograaf Didier in Den Haag.

Fotografie is mijn passie en daarom wil ik mij niet focussen op 1 specifiek onderdeel van fotografie.  Als vakfotograaf stel ik mij daarom beschikbaar voor allerlei soorten opdrachten. Vakwerk staat bij mij hoog in het vaandel. Ik besteed veel aandacht voor het beste resultaat tijdens de fotosessie. Daarnaast besteed ik veel aandacht en tijd aan de nabewerking van de foto's.  Het maken van de juiste foto qua belichting, compositie en perspectief is echt niet iets dat iedereen zo maar even doet. Vaak is de juiste afstand tot het onderwerp, de juiste beeldopbuw, de scherpte of onscherpte, het perspectief en de juiste timing van cruciaal belang. Het vastleggen van gevoelens, de juiste uitdrukking of de juiste sfeer vastleggen, is echt medebepalend voor het resultaat. Alles in 1 keer goed doen, dat is waarvoor u een professionele fotograaf inhuurt. Het resultaat is een prachtige foto die dat ene moment vereeuwigt.  Niets voor niets zegt men, "1 beeld zegt meer dan 1000 woorden".   Mijn motto is dan dan ook dat "1 beeld meer moet zeggen dan 1000 woorden!" Ik ben u graag van dienst voor de keuze van uw fotoshoot. 

10

Waarom kiezen voor Didier Schmidt


Hoe kun je nu de beschikbaarheid van Didier aanvragen? Dat is simpel, veilig en risicoloos. Je vult je gegevens en de beoogde datum van de fotoshoot in, vervolgens laat de fotograaf weten of deze beschikbaar is. Vanaf hier kun jij je fotoshoot definitief maken! Zo gemakkelijk werkt het. Gaat de fotoshoot toch niet door om welke reden dan ook? Wij regelen dit kosteloos zelfs tot twee dagen vooraf aan de fotoshoot.

De visuele keuzehulp helpt je bij het vinden van jouw fotograaf. Vergelijk alle fotografen op basis van prijs, foto’s en drijfveer om te zien welke fotograaf het beste bij jou past. Voer de plaats en soort fotografie in. Stel de afstand, ervaring en het budget in en like de foto’s. Door de foto’s te liken die het beste bij jou passen, ontstaat jouw persoonlijke top 3. Deze pakketten, tarieven en foto’s kun je gemakkelijk bekijken.

Het is handig als je alle details van jouw gewenste soort fotografie op een rijtje hebt. Bij sommige categorieën is namelijk wat voorbereidend werk noodzakelijk, terwijl het bij anderen niet het geval is. Bespreek met je gekozen fotograaf welke kleur kleding het mooiste uit komt, welke achtergrond geschikt is voor het gewenste doel en welke accessories goed tot hun recht komen. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan! Ga voorbereid je shoot in.

Over Happix


Happix wil mensen (jou!) blij maken met mooie foto's. Wij zorgen ervoor dat jij altijd de fotograaf vindt die bij jou past. Als enige in de fotografie bieden we overzicht, gemak en zekerheid bij het vinden, vergelijken en boeken van een fotograaf. Op iedere fotografie vraag hebben wij antwoord. We nemen het risico over en geven als enige 100% garantie op kwaliteit en prijs.

Gemiddelde beoordeling: 9,4

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.