Evenementenfotografie Clazien Boot uit Etten-Leur


Alleen bij Happix: ✓ Gratis annuleren zelfs tot twee dagen vooraf ✓ 100% zekerheid door garantie ✓ laagste all-in tarief

Ben jij op zoek naar Evenementenfotografie in Etten-Leur? Maak het jezelf gemakkelijk en zoek een professioneel fotograaf via Happix. Wij hebben het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Zo ben jij verzekerd van de beste keuze. Daarbij zijn onze garanties ook geweldig! Zo kun je zelfs tot twee dagen vooraf gratis annuleren en krijg jij je geld terug als je niet tevreden bent. Neem dus geen risico en boek via Happix, wij gaan voor 100% zekerheid. Één van de vele aangesloten fotografen is Clazien Boot uit Etten-Leur. Bedreven in Evenementenfotografie en klaar voor jouw shoot.

Iedere fotograaf die aangesloten is bij Happix heeft passie voor fotografie. Zo heeft Clazien dat voor Evenementenfotografie. Het kan zomaar eens zijn dat deze fotograaf degene is die jij zoekt voor jouw fotoshoot! Om dat goed te kunnen beoordelen hebben wij alles voor jou op een rijtje gezet, onder andere de aangeboden pakketten en portfolio. Is het jouw stijl? Dan kun je zonder risico vrijblijvend de beschikbaarheid van Clazien aanvragen. Je zit nergens aan vast!

Clazien Boot

Fotograaf Clazien in Etten‑Leur.

Onlangs heb ik het evenement Alpentocht Sporten voor de CliniClowns vast mogen leggen in Frankrijk. 500 deelnemens beklommen de Col Du Galibier, zowel per fiets, wandelend en zelfs hardlopend. Wat een gewelig evenement om erbij te zijn en om iedereen op beeld vast te leggen. Ik heb zowel de deelnemers, (bij de start en finish) de omgeving en de vrijwilligers gefotografeerd en zo een totaal beeld kunnen aanleveren. Maar ook een bedrijfsjubileum of een evenement waar bedrijven kunnen netwerken kan ik vastleggen

Fotoreportage - M   
  • 4 aaneen gesloten uren
  • Inclusief 75-100 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Fotoreportage - XXS   
  • 1 uur ter plekke
  • Inclusief 15-25 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.

Clazien doet nog veel meer! Zoals bijvoorbeeld:

Clazien Boot

Fotograaf Clazien in Etten‑Leur.

Deze foto's heb gemaakt voor mijn afstudeerproject, ik heb als het ware de groenten een podium gegeven. De groenten heb ik zo gefotografeerd omdat groenten ook gezien mogen worden. Tijdens mijn opleiding kwam ik erachter dat het fotograferen van producten mij het meest aantrekt omdat ik daar vooral mijn creativiteit in kwijt kan, maar ook dat ik het helemaal in de hand heb. Spelen met licht vind ik een hele leuke bezigheid en uitdaging

Clazien Boot

Fotograaf Clazien in Etten‑Leur.

Ik trek er vaak op uit om mooie foto's te maken in de natuur in mijn omgeving. Ik loop zo de polder in en ontdek nog elke keer mooie plekjes en dat zo dicht bij huis. Het geeft mij rust en vrijheid.

Clazien Boot

Fotograaf Clazien in Etten‑Leur.

Graag reis ik voor het perfecte plaatje. Deze foto's zijn gemaakt in Menorca en Mallorca  Geweldige mooie eilanden om te fotograferen. Ik heb er werkelijk iedere dag foto's gemaakt van de natuur, de steden en dorpjes. Er is zoveel moois te zien om vast te leggen. Detail foto's van een stad vind ik zelf heel interessant, maar natuurlijk ook de zonsopgang of ondergang. Je hebt dan het mooiste licht. Vroeg op pad vind ik juist interessant om de omgeving te verkennen. Vooraf aan een reis zoek ik uit waar de mooiste plekjes te vinden zijn.

Waarom kiezen voor Clazien Boot


Jij wil zekerheid over jouw fotoshoot. Dit begrijpen wij heel goed, dat willen wij namelijk ook. Om deze reden zijn alle pakketten op de website inclusief alle kosten. Je gaat nooit meer betalen dan de prijs bij het gekozen pakket. Hierdoor kun je ook zeer gemakkelijk op budget zoeken. Geen verborgen kosten, geen onzekerheid. Nu wil jij niet alleen de beste prijs, maar ook de beste fotograaf voor de klus. Wij helpen jou in deze zoektocht. Het enige wat jij hoeft te doen is de locatie en jouw budget invoeren. Vanaf dat punt hoef je alleen te kijken wat jij mooi vindt!

Op Happix vind je een gemakkelijk overzicht van alle fotografen gespecialiseerd in Evenementenfotografie. Vind je een bepaalde stijl mooi en wil je die graag terugzien in de foto’s? Gebruik dan de visuele keuzehulp om de fotograaf te vinden die het beste bij jouw stijl past. Door je zoekopdracht in te voeren en daarna de foto’s te liken die jij het mooist vindt, ontstaat jouw persoonlijke top 3 van fotografen!

Welke voor- en nadelen heeft het inhuren van een professioneel fotograaf? Want er zijn nogal wat zaken waar je in eerste instantie niet zomaar aan denkt. De grootste voordelen van een professioneel fotograaf liggen in de kennis en kunde om jou op de juiste manier, met de juiste uitstraling te fotograferen. De inhoud van de foto moet passen bij jouw verhaal, jouw doelgroep of jouw bedrijfscultuur. Daarnaast zorgt een professional ervoor dat je altijd dezelfde kwaliteit in de foto’s terug kunt vinden. Het grootste nadeel is te vinden in de (onverwachte) kosten, want mooie foto’s zijn vaak niet goedkoop. Daarom kiezen wij voor duidelijke, overzichtelijke totaalpakketten zonder verborgen kosten.

Over Happix


Happix wil mensen (jou!) blij maken met mooie foto's. Wij zorgen ervoor dat jij altijd de fotograaf vindt die bij jou past. Als enige in de fotografie bieden we overzicht, gemak en zekerheid bij het vinden, vergelijken en boeken van een fotograaf. Op iedere fotografie vraag hebben wij antwoord. We nemen het risico over en geven als enige 100% garantie op kwaliteit en prijs.

Gemiddelde beoordeling: 9,4

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.