Zwangerschapsfotografie Caroline Jongepier uit Schiedam


Alleen bij Happix: ✓ Gratis annuleren zelfs tot twee dagen vooraf ✓ 100% zekerheid door garantie ✓ laagste all-in tarief

Zwangerschapsfotografie nodig en op zoek naar een fotograaf in Schiedam? Daar kan wel eens een uitdaging in zitten, want er zijn genoeg fotografen aanwezig! Het is belangrijk dat jij de fotograaf vind die echt bij jou en jouw opdracht past. Daarom willen wij jou graag voorstellen aan Caroline Jongepier uit Schiedam! Enthousiast, gepassioneerd en klaar voor deze mooie klus! Op deze pagina kun je alle informatie vinden over Caroline, zodat jij kan beoordelen of het iets voor jou is!

Niet alleen Caroline is te boeken via Happix, 1508 andere fotografen werken graag mee aan jouw Zwangerschapsfotografie. Iedere fotograaf is gepassioneerd in zijn werk en heeft de nodige kennis in huis om van jouw shoot, ongeacht wat jouw wensen zijn, een succes te maken. Zo is Caroline gespecialiseerd in Zwangerschapsfotografie. Dit betekent dat de nodige ervaring al is opgedaan en de nodige foto’s zijn gemaakt.

Caroline Jongepier

Fotograaf Caroline in Schiedam.

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Wat is het super bijzonder om een kindje te krijgen. Het is heel gaaf om jezelf met je mooie buik vast te laten leggen in een zwangerschapsshoot. Zo kun je altijd laten zien hoe het was toen je kindje nog in je buik zat! Een zwangerschapsshoot doen we op een locatie van jullie keuze, bij je thuis of ergens in de natuur bijvoorbeeld.

Van je buik, jou en met je partner   
  • Zwangerschapsfoto op Locatie of Thuis - L
  • Foto's van je buik, jou en met je partner
  • Deze fotoshoot duurt circa een uur
  • Ontvang jouw 15 mooiste foto's digitaal
  • Je foto's zijn bewerkt en in hoge resolutie
  • Je mag je foto's vrij gebruiken

Caroline doet nog veel meer! Zoals bijvoorbeeld:

Caroline Jongepier

Fotograaf Caroline in Schiedam.

Wat is het fijn om mooie foto’s te hebben van je gezin! Graag fotografeer ik jullie in een lifestyleshoot bij jullie thuis, of heerlijk ergens in de natuur, of misschien in een stad. Geen geposeerde foto’s, maar gewoon zoals jullie zijn, knuffelend, rennend, pratend en spelend.

Caroline Jongepier

Fotograaf Caroline in Schiedam.

Als je baby is geboren is het zo mooi om alles vast te leggen. Die eerste tijd gaat zo razend snel voorbij. Voor je het weet is je kindje niet zo klein meer! Voor een newbornshoot kom ik gewoon bij jullie thuis. Ik fotografeer je kindje, en de rest van het gezin met natuurlicht, en gebruik geen harde flitsen. Tijdens deze shoot doen we rustig aan, als je baby wil drinken of een schone luier moet, is daar alle tijd voor!

Caroline Jongepier

Fotograaf Caroline in Schiedam.

Yay! Je gaat trouwen! Het is zo bijzonder om samen de liefde vieren met iedereen die je lief hebt, dat wil je vastgelegd hebben. Op jullie mooie dag ben ik heel graag aanwezig om alle bijzondere momenten te fotograferen. Ik wil graag foto’s  leveren die jullie elke keer weer mee terug nemen naar die fantastische dag, om zo de herinnering levend te houden. Naast alle belangrijke momenten van de dag, houd ik er heel erg van om details te fotograferen, tijdens het aankleden en van alle decoratie die jullie met zorg hebben uitgezocht. Ik houd van alle kleine momenten; de spontane omhelzingen, de gekke bekken van een neefje, de stiekeme knuffel van je moeder, dat zijn de dingen die ik heel belangrijk vind om vast te leggen. Tijdens de dag geen geposeer, behalve tijdens de romantische shoot met jullie samen en misschien wat groepfoto’s.

Waarom kiezen voor Caroline Jongepier


Hoe kun je nu de beschikbaarheid van Caroline aanvragen? Dat is simpel, veilig en risicoloos. Je vult je gegevens en de beoogde datum van de fotoshoot in, vervolgens laat de fotograaf weten of deze beschikbaar is. Vanaf hier kun jij je fotoshoot definitief maken! Zo gemakkelijk werkt het. Gaat de fotoshoot toch niet door om welke reden dan ook? Wij regelen dit kosteloos zelfs tot twee dagen vooraf aan de fotoshoot.

Vergelijk op je gemak alle fotografen in omgeving van Schiedam. Gebruik de visuele keuzehulp om de fotograaf te vinden die het beste bij jouw wensen past. Vind je een bepaalde sfeer mooi? Houd je van zwart/wit foto’s? Door je zoekopdracht in te voeren, vervolgens de foto’s te liken die jou het meeste aanspreken, ontstaat jouw persoonlijke top 3!

Je vindt hier alles wat je wilt weten als je een fotograaf nodig hebt. Lees over de voor- en nadelen van professionele fotografie en waar je op moet letten bij een fotoshoot en het kiezen van de juiste fotograaf. Wanneer je (vrijblijvend) een fotoshoot boekt en de fotoshoot is bevestigd, kun je in contact komen met de fotograaf. Zo kunnen de wensen uitgebreid besproken worden en tips gegeven worden.

Over Happix


Happix werkt met negen garanties om jou blij te kunnen maken met mooie foto’s. Daarom bieden wij heldere totaalpakketten zonder bijkomende kosten, kennen wij de fotografen persoonlijk, kun je veilig betalen en werken wij met 100% tevredenheidsgarantie. Waar wacht je nog op?

Gemiddelde beoordeling: 9,4

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.