Newborn & Baby fotografie Caroline Jongepier uit Schiedam


Alleen bij Happix: ✓ Gratis annuleren zelfs tot twee dagen vooraf ✓ 100% zekerheid door garantie ✓ laagste all-in tarief

Gefrustreerd dat je niet zo gemakkelijk je Newborn & Baby fotografie kan vinden in Schiedam? Wij snappen goed hoe jij je voelt. Daarom hebben wij het grootste aanbod van fotografen, zodat jij gemakkelijk kan zoeken én boeken. Caroline Jongepier is één van die enthousiaste fotografen. Bedreven, gepassioneerd en klaar om jouw fotoshoot uniek te maken. Hieronder kun je alle gegevens van Caroline vinden, zoals tarieven, portfolio en achtergrondinformatie. Wellicht is Caroline wel de juiste fotograaf voor jou!

Caroline Jongepier is gespecialiseerd in Newborn & Baby fotografie. Dit specifieke type fotografie vergt zijn eigen vaardigheden en apparatuur. Je bent er dus van verzekerd dat Caroline uitmuntende foto’s aflevert! Het overzicht is visueel, zodat jij gelijk kan zien of de eerder gemaakte foto’s aansluiten bij jou en jouw fotoshoot. Hieronder kun je tevens meer voorbeelden zien van andere categorieën waarin deze fotograaf actief is.

Caroline Jongepier

Fotograaf Caroline in Schiedam.

Als je baby is geboren is het zo mooi om alles vast te leggen. Die eerste tijd gaat zo razend snel voorbij. Voor je het weet is je kindje niet zo klein meer! Voor een newbornshoot kom ik gewoon bij jullie thuis. Ik fotografeer je kindje, en de rest van het gezin met natuurlicht, en gebruik geen harde flitsen. Tijdens deze shoot doen we rustig aan, als je baby wil drinken of een schone luier moet, is daar alle tijd voor!

Je kindje, met jou, en met je gezin   
  • Met je baby'tje op Locatie of Thuis - L
  • Je kindje alleen, samen met jou, samen met je gezin
  • Deze fotoshoot duurt circa een uur
  • Ontvang jouw 15 mooiste foto's digitaal
  • Je foto's zijn bewerkt en in hoge resolutie
  • Je mag je foto's vrij gebruiken

Caroline doet nog veel meer! Zoals bijvoorbeeld:

Caroline Jongepier

Fotograaf Caroline in Schiedam.

Yay! Je gaat trouwen! Het is zo bijzonder om samen de liefde vieren met iedereen die je lief hebt, dat wil je vastgelegd hebben. Op jullie mooie dag ben ik heel graag aanwezig om alle bijzondere momenten te fotograferen. Ik wil graag foto’s  leveren die jullie elke keer weer mee terug nemen naar die fantastische dag, om zo de herinnering levend te houden. Naast alle belangrijke momenten van de dag, houd ik er heel erg van om details te fotograferen, tijdens het aankleden en van alle decoratie die jullie met zorg hebben uitgezocht. Ik houd van alle kleine momenten; de spontane omhelzingen, de gekke bekken van een neefje, de stiekeme knuffel van je moeder, dat zijn de dingen die ik heel belangrijk vind om vast te leggen. Tijdens de dag geen geposeer, behalve tijdens de romantische shoot met jullie samen en misschien wat groepfoto’s.

Caroline Jongepier

Fotograaf Caroline in Schiedam.

Wat is het fijn om mooie foto’s te hebben van je gezin! Graag fotografeer ik jullie in een lifestyleshoot bij jullie thuis, of heerlijk ergens in de natuur, of misschien in een stad. Geen geposeerde foto’s, maar gewoon zoals jullie zijn, knuffelend, rennend, pratend en spelend.

Caroline Jongepier

Fotograaf Caroline in Schiedam.

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Wat is het super bijzonder om een kindje te krijgen. Het is heel gaaf om jezelf met je mooie buik vast te laten leggen in een zwangerschapsshoot. Zo kun je altijd laten zien hoe het was toen je kindje nog in je buik zat! Een zwangerschapsshoot doen we op een locatie van jullie keuze, bij je thuis of ergens in de natuur bijvoorbeeld.

Waarom kiezen voor Caroline Jongepier


Hoe kun je nu de beschikbaarheid van Caroline aanvragen? Dat is simpel, veilig en risicoloos. Je vult je gegevens en de beoogde datum van de fotoshoot in, vervolgens laat de fotograaf weten of deze beschikbaar is. Vanaf hier kun jij je fotoshoot definitief maken! Zo gemakkelijk werkt het. Gaat de fotoshoot toch niet door om welke reden dan ook? Wij regelen dit kosteloos zelfs tot twee dagen vooraf aan de fotoshoot.

Vergelijk op je gemak alle fotografen in omgeving van Schiedam. Gebruik de visuele keuzehulp om de fotograaf te vinden die het beste bij jouw wensen past. Vind je een bepaalde sfeer mooi? Houd je van zwart/wit foto’s? Door je zoekopdracht in te voeren, vervolgens de foto’s te liken die jou het meeste aanspreken, ontstaat jouw persoonlijke top 3!

Als je op zoek bent naar meer informatie over een beroepsfotograaf, kun je op een fotograaf klikken en meer over de fotograaf te weten komen. Wat is zijn/haar drijfveer? Wat maakt hem/haar gelukkig? Waarom is fotografie voor hem/haar een bijzonder vak? Bekijk de profielfoto(‘s) van de fotograaf en lees over zijn/haar plan van aanpak tijdens de fotoshoot en alle mogelijkheden die er zijn.

Over Happix


Bij Happix hebben wij het grootste aanbod van fotografen in Nederland. Je kunt bij ons de meeste soorten fotoshoot zoeken én boeken. Er zijn negen garanties waardoor jij als klant altijd tevreden bent, wat de situatie ook is. Happix vind altijd jouw fotograaf.

Gemiddelde beoordeling: 9,4

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.