Familiefotografie Caroline Jongepier uit Schiedam


Alleen bij Happix: ✓ Gratis annuleren zelfs tot twee dagen vooraf ✓ 100% zekerheid door garantie ✓ laagste all-in tarief

Druk op zoek naar Familiefotografie in Schiedam, maar geen zin in tientallen open tabbladen? Wij snappen dat. Vergelijk daarom met gemak het grootste aanbod van fotografen in Nederland, zoals Caroline Jongepier . Caroline is een bedreven fotograaf uit Schiedam die graag jouw Familiefotografie doet! Om deze reden hebben wij alle informatie van Caroline op een rij gezet, zoals portfolio, tarieven en achtergrondinformatie. Alles overzichtelijk, zodat jij gemakkelijk jouw keuze kunt maken!

Caroline Jongepier is gespecialiseerd in Familiefotografie. Dit specifieke type fotografie vergt zijn eigen vaardigheden en apparatuur. Je bent er dus van verzekerd dat Caroline uitmuntende foto’s aflevert! Het overzicht is visueel, zodat jij gelijk kan zien of de eerder gemaakte foto’s aansluiten bij jou en jouw fotoshoot. Hieronder kun je tevens meer voorbeelden zien van andere categorieën waarin deze fotograaf actief is.

Caroline Jongepier

Fotograaf Caroline in Schiedam.

Wat is het fijn om mooie foto’s te hebben van je gezin! Graag fotografeer ik jullie in een lifestyleshoot bij jullie thuis, of heerlijk ergens in de natuur, of misschien in een stad. Geen geposeerde foto’s, maar gewoon zoals jullie zijn, knuffelend, rennend, pratend en spelend.

4, 5 of 6 personen   
  • Familieportret op Locatie - M
  • Foto's van je familie samen en in kleinere groepjes
  • Deze fotoshoot duurt circa een uur
  • Ontvang jouw 10 mooiste foto's digitaal
  • Je foto's zijn bewerkt en in hoge resolutie
  • Je mag je foto's vrij gebruiken

Caroline doet nog veel meer! Zoals bijvoorbeeld:

Caroline Jongepier

Fotograaf Caroline in Schiedam.

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Wat is het super bijzonder om een kindje te krijgen. Het is heel gaaf om jezelf met je mooie buik vast te laten leggen in een zwangerschapsshoot. Zo kun je altijd laten zien hoe het was toen je kindje nog in je buik zat! Een zwangerschapsshoot doen we op een locatie van jullie keuze, bij je thuis of ergens in de natuur bijvoorbeeld.

Caroline Jongepier

Fotograaf Caroline in Schiedam.

Yay! Je gaat trouwen! Het is zo bijzonder om samen de liefde vieren met iedereen die je lief hebt, dat wil je vastgelegd hebben. Op jullie mooie dag ben ik heel graag aanwezig om alle bijzondere momenten te fotograferen. Ik wil graag foto’s  leveren die jullie elke keer weer mee terug nemen naar die fantastische dag, om zo de herinnering levend te houden. Naast alle belangrijke momenten van de dag, houd ik er heel erg van om details te fotograferen, tijdens het aankleden en van alle decoratie die jullie met zorg hebben uitgezocht. Ik houd van alle kleine momenten; de spontane omhelzingen, de gekke bekken van een neefje, de stiekeme knuffel van je moeder, dat zijn de dingen die ik heel belangrijk vind om vast te leggen. Tijdens de dag geen geposeer, behalve tijdens de romantische shoot met jullie samen en misschien wat groepfoto’s.

Caroline Jongepier

Fotograaf Caroline in Schiedam.

Als je baby is geboren is het zo mooi om alles vast te leggen. Die eerste tijd gaat zo razend snel voorbij. Voor je het weet is je kindje niet zo klein meer! Voor een newbornshoot kom ik gewoon bij jullie thuis. Ik fotografeer je kindje, en de rest van het gezin met natuurlicht, en gebruik geen harde flitsen. Tijdens deze shoot doen we rustig aan, als je baby wil drinken of een schone luier moet, is daar alle tijd voor!

Waarom kiezen voor Caroline Jongepier


Is Caroline niet helemaal wat jij zoekt voor jouw fotoshoot? Dan helpen wij jou graag verder op pad! Onze medewerkers kijken persoonlijk met jou mee om de juiste fotograaf te vinden, zo vinden wij altijd de fotograaf die bij jou past. Op het moment dat jij een fotoshoot boekt, wil je namelijk niet alleen de beste fotograaf, maar ook de beste prijs. Wij vinden het belangrijk dat jij niet voor verrassingen komt te staan en van te voren weet wat jij betaald. Deze totaalpakketten zorgen voor een heldere prijs, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.

De visuele keuzehulp helpt je bij het vinden van jouw fotograaf. Vergelijk alle fotografen op basis van prijs, foto’s en drijfveer om te zien welke fotograaf het beste bij jou past. Voer de plaats en soort fotografie in. Stel de afstand, ervaring en het budget in en like de foto’s. Door de foto’s te liken die het beste bij jou passen, ontstaat jouw persoonlijke top 3. Deze pakketten, tarieven en foto’s kun je gemakkelijk bekijken.

Wat is er zo bijzonder aan een fotoshoot met een ervaren beroepsfotograaf? Een ervaren fotograaf bezit de kennis en kunde om jou op de juiste manier, met de juiste uitstraling te fotograferen. De inhoud van de foto moet passen bij jouw verhaal en wat je wilt laten zien. Daarnaast zorgt een professional ervoor dat je een constante kwaliteit in je foto’s terug kunt vinden. Dit valt niet te evenaren!

Over Happix


Happix werkt met negen garanties om jou blij te kunnen maken met mooie foto’s. Daarom bieden wij heldere totaalpakketten zonder bijkomende kosten, kennen wij de fotografen persoonlijk, kun je veilig betalen en werken wij met 100% tevredenheidsgarantie. Waar wacht je nog op?

Gemiddelde beoordeling: 9,4

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.