Boudoir shoot


Vergelijk boudoir shoot op prijs, stijl en reviews ✓ 1340 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Één van de spannendste soorten shoots is toch wel de boudoir shoot. Hierbij wordt je lichaam als kunstobject verheven en prachtig vastgelegd. Het is niet alleen spannend om naar te kijken, maar ook om te doen. Maak het jezelf dan ook niet te moeilijk. Zoek, vind en boek je fotograaf daarom via Happix. Wij hebben het grootste aanbod van boudoir shoots. De aangesloten fotografen kun je vergelijken op basis van achtergrond, tarief, regio en portfolio. Een boudoir shoot is erg intiem, persoonlijk en wellicht een tikkeltje eng. Wees niet bang, de fotograaf is een professional en zal prachtige foto’s opleveren. Daarbij maakt het er niet uit hoe je eruit ziet, wat je draagt of hoeveel ervaring je hebt. Wil je tips om nóg zekerder voor de camera te staan? Scroll dan naar beneden.

Wat krijg ik als ik mijn boudoir shoot via Happix regel?

 • Alle prijzen zijn inclusief reistijd en kilometers binnen jouw regio.
 • Je foto's zijn bewerkt en worden digitaal en in hoge resolutie geleverd.

Anderen beoordelen Boudoir shoot door Happix fotografen met

Beoordeling: 9,5 / 10 - 4 reviews
Wim de Veer

Fotograaf Wim in Driel.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Familiefotografie

Ik ben een fotograaf die graag met mensen omgaat en die het altijd prettig vindt om mensen op hun mooist op de foto te zetten, het maakt mij dan ook niet uit of iemand wat meer of minder kilotjes heeft, iedereen is het waard om mooi gefotografeerd te worden.Voor iedere sessie neem ik de tijd en het wordt zeker geen haast werk.

9,6
Wim de Veer Boudoir shoot 0
Wim de Veer Boudoir shoot 1
Wim de Veer Boudoir shoot 2
Wim de Veer Boudoir shoot 3
Wim de Veer Boudoir shoot 4
Wim de Veer Boudoir shoot 5
Wim de Veer Boudoir shoot 6
Wim de Veer Boudoir shoot 7
Wim de Veer Boudoir shoot 8
Wim de Veer Boudoir shoot 9
Leon Kipping

Fotograaf Leon in Roermond.

O.a. Boudoir shoot

Als Bosschenaar ben ik gevestigd in de bourgondische stad Roermond. Ik ben niet alleen werkzaam in Noord-Brabant en Limburg, mijn werkgebied is geheel Nederland.Van jongs af aan ben ik gebiologeerd door beelden, vormen, kleuren en situaties waar ik mooie schilderijen en foto’s van zou kunnen maken. Fotografie is mij met de paplepel ingegeven. De fotografie heeft mijn hart veroverd. Fotograferen is immers schilderen met licht.Ik ben heel beeldend ingesteld, daardoor heb ik een hele andere kijk op de wereld en de mensen om me heen. Ik ben heel slecht in het onthouden van namen maar een gezicht vergeet ik nooit!

Leon Kipping Boudoir shoot 0
Leon Kipping Boudoir shoot 1
Leon Kipping Boudoir shoot 2
Leon Kipping Boudoir shoot 3
Leon Kipping Boudoir shoot 4
Leon Kipping Boudoir shoot 5
Leon Kipping Boudoir shoot 6
Leon Kipping Boudoir shoot 7
Leon Kipping Boudoir shoot 8
Leon Kipping Boudoir shoot 9
Leon Kipping Boudoir shoot 10
Leon Kipping Boudoir shoot 11
Heidy Brakenhoff

Fotograaf Heidy in Hoorn.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Ik vind het heerlijk om helemaal onder te dompelen in het huwelijksgevoel. Ik geef jullie mijn onverdeelde aandacht en enthousiasme. Super gefocust op alle details en moois dat om jullie heen gebeurd. In een ontspannen sfeer, zodat jullie gewoon jezelf kunnen zijn. Het allerbelangrijkste is, dat jullie straks op de foto terug zien hoe mooi de dag was, hoe jullie samen de dag beleefd hebben. 

9,2
Heidy Brakenhoff Boudoir shoot 0
Heidy Brakenhoff Boudoir shoot 1
Heidy Brakenhoff Boudoir shoot 2
Heidy Brakenhoff Boudoir shoot 3
Heidy Brakenhoff Boudoir shoot 4
Heidy Brakenhoff Boudoir shoot 5
Heidy Brakenhoff Boudoir shoot 6
Heidy Brakenhoff Boudoir shoot 7
Heidy Brakenhoff Boudoir shoot 8
Heidy Brakenhoff Boudoir shoot 9
Heidy Brakenhoff Boudoir shoot 10
Aneta a.j Chocholak

Fotograaf Aneta in Rotterdam.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Ik fotografeer graag mensen. Ik doe dat het liefst op de belangrijkste momenten van hun leven; zwangerschap, newborn, als ze verliefd zijn of als ze gaan trouwen. Maar ieder moment in jouw leven leent zich voor een fotoshoot. Het leven is te kort om niet te fotograferen.In mijn fotografie zit veel passie, creativiteit en energie. Iedere klant behandel ik individueel. Ik heb bijzonder veel attributen voor unieke fotosessies. Ik besteed zoveel tijd als nodig voor een prachtige fotoshoot.Behalve mijn studio ken ik de meest unieke plekken. Ik ben onderscheidend en ik hanteer alle smaken en stijlen. Tijdens een fotoshoot kunnen wij ook stijlen combineren. Om mijn fotoshoots bereikbaar voor iedereen te houden hanteer ik lage prijzen.Verder ontzorg ik mijn klanten. Behalve honderden meest originele attributen zoals zwangerschapsjurken, speelgoed, kostuums, Cake Smash taarten, achtergronden kun je bij mij terecht voor visagie en haarstyling. Je kunt bij mij terecht in mijn studio, bij jou thuis, op de door jou aangewezen locatie of in de natuur. Ik ken veel verrassende plekken voor een unieke fotosessie.Mijn studio is geopend van 09:00 tot 22:00 uur. Ik ben ook open in het weekend en op feestdagen. Je betaalt geen weekend-, avond- of feestdagtoeslag.

9,7
Aneta a.j Chocholak Boudoir shoot 0
Aneta a.j Chocholak Boudoir shoot 1
Aneta a.j Chocholak Boudoir shoot 2
Aneta a.j Chocholak Boudoir shoot 3
Aneta a.j Chocholak Boudoir shoot 4
Aneta a.j Chocholak Boudoir shoot 5
Aneta a.j Chocholak Boudoir shoot 6
Aneta a.j Chocholak Boudoir shoot 7
Aneta a.j Chocholak Boudoir shoot 8
Aneta a.j Chocholak Boudoir shoot 9
Aneta a.j Chocholak Boudoir shoot 10
Aneta a.j Chocholak Boudoir shoot 11
Paco van Leeuwen

Fotograaf Paco in Den Haag.

O.a. Bruidsfotografie, Loveshoot en Portretfotografie

Mijn doel is om jullie dag zo compleet mogelijk te vertellen. Ik behandel iedere bruiloft met de groots mogelijk zorg en respect dat het verdiend. Wat kan er nou mooier zijn dan jullie en de families blij te maken met prachtige foto’s waar jullie nog jaren en hopelijk generaties lang op terug kunnen kijken? Het resultaat zal de creatie van een erfstuk kunnen worden. Ik geniet er eerdere keer weer enorm van als een bruidspaar hun unieke erfstuk in handen krijgt en dan weer de hele dag opnieuw beleven.

Paco van Leeuwen Boudoir shoot 0
Paco van Leeuwen Boudoir shoot 1
Paco van Leeuwen Boudoir shoot 2
Paco van Leeuwen Boudoir shoot 3
Paco van Leeuwen Boudoir shoot 4
Paco van Leeuwen Boudoir shoot 5
Paco van Leeuwen Boudoir shoot 6
Paco van Leeuwen Boudoir shoot 7
Paco van Leeuwen Boudoir shoot 8
Paco van Leeuwen Boudoir shoot 9
Paco van Leeuwen Boudoir shoot 10
Paco van Leeuwen Boudoir shoot 11
Maren Banus

Fotograaf Maren in Tilburg.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Ik hou ontzettend van mooie foto's en wordt er dan ook elke keer weer gelukkig van om nieuwe mooie foto's te maken. Het geeft echt ontzettend veel voldoening om anderen daar ook blij mee te kunnen maken, en al helemaal als ze daarna keer op keer bij je terug komen voor meer. Verder merk ik nog altijd dat ik blijf groeien als fotograaf. Het geeft een hele kick om nieuwe dingen uit te proberen en te leren, om te weten dat ik steeds beter wordt. Never sit still, keep moving, keep growing

10
Maren Banus Boudoir shoot 0
Maren Banus Boudoir shoot 1
Maren Banus Boudoir shoot 2
Maren Banus Boudoir shoot 3
Maren Banus Boudoir shoot 4
Maren Banus Boudoir shoot 5
Maren Banus Boudoir shoot 6
Maren Banus Boudoir shoot 7
Maren Banus Boudoir shoot 8
Maren Banus Boudoir shoot 9
Maren Banus Boudoir shoot 10
Maren Banus Boudoir shoot 11
René van Laar

Fotograaf René in Wageningen.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Portretfotografie

Mijn passie voor fotografie is ontstaan toen ik een jaar 10 was, ik begon met een oude camera van mijn zus en fotografeerde hoofdzakelijk landschappen en dieren mijn geboorteplaats Wageningen leende zich daar prima voor je had er namelijk bijna alles rivieren, bossen, heuvels, weidelandschap en prachtige vergezichten. Veel later kwam de interesse voor het fotograferen van mensen, na een aantal jaren heb ik toen besloten om een opleiding te gaan doen en deze heb ik in Apeldoorn op de fotovakschool gedaan, tijdens deze opleiding begon ik het fotograferen van mensen nog leuker te vinden. Het kunnen en mogen ontmoeten van de enorme diversiteit van mensen / karakters maakt het tot een afwisselend vak wat altijd blijft boeienMijn streven is altijd: het maken van tastbare herinneringen in beeld of het nu gaat om zwangerschap, geboorte, verloving, huwelijk, verjaardag, vriendschap, model en / of gewoon simpel jij. Hierbij leg ik de lat hoog bij mijzelf en wil ik altijd 100% kwaliteit leveren.

René van Laar Boudoir shoot 0
René van Laar Boudoir shoot 1
René van Laar Boudoir shoot 2
René van Laar Boudoir shoot 3
René van Laar Boudoir shoot 4
René van Laar Boudoir shoot 5
René van Laar Boudoir shoot 6
René van Laar Boudoir shoot 7
René van Laar Boudoir shoot 8
René van Laar Boudoir shoot 9
René van Laar Boudoir shoot 10
René van Laar Boudoir shoot 11
Henk Racké

Fotograaf Henk in Naaldwijk.

O.a. Zwangerschapsfotografie, Familiefotografie en Kinderfotografie

Mijn uitdaging is het mooiste uit de mens te halen en vast te leggen in een plaatje. Dat kan alleen als de modellen en klanten zich op hun gemak voelen. Het draait om de emotie en innerlijke schoonheid.Mensen in allerlei fases van hun leven. Nieuwe vriendschappen, zwangerschappen, een nieuwe start in een leven of gewoon omdat het leuk is, momenten die ervoor zijn om vastgelegd te worden.Ik fotografeer meestal vanuit een vooropgezet plan, maar laat mij tijdens het fotograferen beinvloeden door het moment, de omgeving, de mens voor de lens en mijn bewondering voor het model. Een foto wordt pas echt mooi, glamourous, speels, intiem of sexy als de geportretteerde zich ook zo voelt. Die momenten zien, maken en vangen is mijn specialiteit en onze uitdaging.

9,9
Henk Racké Boudoir shoot 0
Henk Racké Boudoir shoot 1
Henk Racké Boudoir shoot 2
Henk Racké Boudoir shoot 3
Henk Racké Boudoir shoot 4
Henk Racké Boudoir shoot 5
Henk Racké Boudoir shoot 6
Henk Racké Boudoir shoot 7
Henk Racké Boudoir shoot 8
Henk Racké Boudoir shoot 9
Henk Racké Boudoir shoot 10
Henk Racké Boudoir shoot 11
Tim Trinh

Fotograaf Tim in Almere.

O.a. Zwangerschapsfotografie en Boudoir shoot

Capturing the beauty of the everyday woman, dat is wat ik wil bereiken met het maken van mijn foto’s. Fotografie is altijd een hobby van mij geweest, die ik voornamelijk op mijn familie en vrienden uitoefende. Na een tijdje bleek mijn liefde voor modelfotografie al duidelijk aanwezig te zijn en ben ik er steeds enthousiaster mee bezig gegaan.?Toen ontdekte ik de in Amerika populaire trend Boudoir. Wederom was ik opslag verliefd op de manier van fotografie. Het draait bij deze stijl niet uitsluitend omhet lichaam van een vrouw en dat is precies wat mij aanspreekt. Het gaat om de totale sfeer en beleving van de foto, de pure schoonheid, karakter van een vrouw en haar omgeving.

Tim Trinh Boudoir shoot 0
Tim Trinh Boudoir shoot 1
Tim Trinh Boudoir shoot 2
Tim Trinh Boudoir shoot 3
Tim Trinh Boudoir shoot 4
Tim Trinh Boudoir shoot 5
Tim Trinh Boudoir shoot 6
Tim Trinh Boudoir shoot 7
Tim Trinh Boudoir shoot 8
Tim Trinh Boudoir shoot 9
Carlo Senten

Fotograaf Carlo in Arnhem.

O.a. Portretfotografie, Glamourfotografie en Modelfotografie

Het begon ooit als hobby in de historische autosport.Inmiddels jaren later is het uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf, dat naast press releases, jaarboeken en websites in de autosport zich bezig houdt met fotoshoots voor zowel particulieren en commerciele partijen.Van webshop shoot tot aan complete reclame campagnes wij verzorgen het voor onze klanten.De kennis en ervaring in de sport heeft er in geresulteerd dat werken met bestaand licht een specialiteit is geworden en dit naast de traditionele studio lampen veel wordt ingezet voor fotoshoots.Spreekt ons werk u aan? neem gerust contact met ons op om te kijken hoe wij uw wensen kunnen verwezenlijken.

Carlo Senten Boudoir shoot 0
Carlo Senten Boudoir shoot 1
Carlo Senten Boudoir shoot 2
Carlo Senten Boudoir shoot 3
Carlo Senten Boudoir shoot 4
Carlo Senten Boudoir shoot 5
Carlo Senten Boudoir shoot 6
Carlo Senten Boudoir shoot 7
Carlo Senten Boudoir shoot 8
Carlo Senten Boudoir shoot 9
Carlo Senten Boudoir shoot 10
Carlo Senten Boudoir shoot 11
Hoe werkt Happix

Waarom kiezen voor je boudoir shoot via Happix?


Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Wij zijn het enige platform die jou een fotoshoot garanderen bij een professionele boudoir fotograaf in jouw regio. Het kiezen wordt ook nog eens erg gemakkelijk gemaakt door de visuele keuzehulp. Wij hebben niet alleen het grootste aanbod fotografen, maar ook de kennis in huis om van jouw boudoir fotoshoot een groot succes te maken. Lees hieronder onze tips voor de mooiste boudoirfoto’s!

Wil jij graag stijlvolle, sensuele en lichtelijk onschuldige foto’s? Dit is een prachtig cadeau voor jouw partner of als kunstobject aan de muur. De fotograaf zijn doel is om de mens op zijn mooist weer te geven. Het is een hele artistieke vorm van fotografie die jouw schoonheid op een andere manier kan vastleggen. Er wordt veel gespeeld met licht, jouw rondingen en de setjes die je draagt. Het is natuurlijk erg spannend om voor de camera staan tijdens zo’n boudoir shoot. De fotograaf is een professional die weet hoe hij hiermee om kan gaan en zal jou zo veel mogelijk op je gemak laten voelen. Jouw wensen staan centraal.

10 tips boudoir shoot

 • Er zijn veel verschillende stijlen: pin-up, sexy, abstract, kwetsbaar, artistiek. Wat past bij jou?
 • Regel achtergrondmuziek zodat jij je meer op je gemak voelt.
 • Denk alvast na over de locatie van de shoot: binnen, buiten, in studio of thuis.
 • Creëer een moodboard met mooie poses, kleurcomposities en algemene inspiratie
 • Neem de tijd om je op je gemak te voelen, maak een gezellig praatje met de fotograaf.
 • Bouw de shoot langzaam op: eerst foto’s in kleding, dan lingerie en dan eventueel naakt.
 • Neem een badjas mee, dan hoef jij niet in lingerie te lopen tussen foto’s door.
 • Ontdoe je van strakke kleding en je BH ruim een uur voor aanvang van de boudoir shoot.
 • Neem meerdere lingeriesetjes en een corset mee voor de variatie in foto’s.
 • Geniet ervan! De ervaring is uniek, het plezier zal ook van de foto’s afspatten.

Zoek je meer uitbreiding op deze tips? Hier kun je alle boudoir shoot tips op een rij vinden!

Over Happix


Ons doel is om jou blij te maken met mooie foto’s, om die reden hebben wij met elke fotograaf persoonlijk contact. Ze moeten bij Happix passen! Je hebt zekerheid door de ervaringen die geplaatst kunnen worden bij fotografen. Zodra je niet helemaal tevreden bent lossen wij dat voor je op. Gemakkelijk, duidelijk en altijd goed contact. Boek nu jouw fotograaf!

Cookies... Lekker!

Wij zorgen ervoor dat jij de fotograaf vindt die bij jou past. Daarvoor gebruiken we diverse technieken zoals bijvoorbeeld cookies. We zien zo hoe mensen klikken en wat ze op welke plaats doen. Soms is er een koppeling met systemen van anderen. Zo kunnen wij of reclamepartners jou op onze website of daarbuiten een goed aanbod doen.

Per type fotografie maken we klantprofielen. Deze profielen en de data waarop die gebaseerd zijn gebruiken we binnen en buiten onze website, bijvoorbeeld voor campagnes op social media of door ze te combineren met andere data zodat we je nog preciezer kunnen helpen.

Fotografie is emotie, dus zijn we zuinig op jouw gegevens. We gebruiken ze alleen als jij daar toestemming voor hebt gegeven. Ze worden gedeeld met je fotograaf en gebruikt om met jou in contact te blijven. Ga je verder op onze website? Dan ben je hiermee akkoord.

Wil je alles nog eens nalezen? Lees de gebruikersvoorwaarden en cookieverklaring.

chatIcon