Ben je zwanger en wil je jouw mooie bolle buik vastleggen? Een zwangerschapsshoot is een hele persoonlijke en intieme fotoshoot, waarbij je zeker wilt weten dat het eindresultaat naar wens is!

Bedenk van tevoren dus goed hoe je op de foto wilt staan. Zo’n bolle buik heb je niet altijd en dus is het belangrijk om het gelijk goed te doen. Wij helpen je graag op weg met een aantal voorbeelden.

Uitgelichte blog afbeelding

Leg de focus op jouw buik

Dit is ideaal als je zelf liever niet gefotografeerd wordt. Daarnaast zijn dit ook vaak mooie foto’s voor aan de muur!

Zwangerschapsshoot: intiem in jouw eigen slaapkamer

Waarom laat je de zwangerschapsshoot niet thuis plaatsvinden? Het is prettig als je op je gemak bent en in jouw eigen slaapkamer ben je dat het meest! Hier worden vaak hele natuurlijke foto’s geschoten.

Zwangerschapsshoot: samen in de buitenlucht

Ga de bossen in met jouw partner! In buitenlucht kun je mooie zomerse foto’s laten schieten. In de sneeuw worden het vaak ook prachtige foto’s!


Is het een jongen of een meisje?

Twee vliegen in één klap: maak tijdens jouw fotoshoot het geslacht van de baby bekend! Het is ook leuk om deze foto in de roze babykamer op te hangen. Helemaal in stijl!

Zwangerschapsshoot: haast onherkenbaar

Laat een foto van de zijkant maken waarop de vorm van jouw buik goed zichtbaar is. Je wordt niet afgeleid door andere omgevingsfactoren, waardoor de foto rustig oogt. Wij zijn fan!

Back to basic

Een zwangerschapsshoot waar waar je alles wit houdt. Kleed je in het wit en zorg voor een witte achtergrond zodat jouw buik centraal staat. Wees tijdens je zwangerschap extra trots op jouw lichaam!


Ik word grote zus!

Ben je niet voor de eerste keer zwanger? Dan is het een leuk idee om met de zwangerschapsshoot met kind(eren) te doen. Ze zullen het erg leuk vinden!

Zwangerschapsshoot: met je viervoeter!

Neem je viervoeter mee naar de shoot en maak het plaatje compleet!

Zwangerschapsshoot: in de studio

Kies voor de studio als je de nadruk wilt leggen op jouw kleding of andere accessoires. De achtergrond is hier rustiger, waardoor je meer kunt variëren!

Pak uit met een mooie jurk!

Prachtig! Trek een mooie jurk aan tijdens de shoot en je zult stralen!

Zin in een zwangerschapsfotoshoot gekregen? 

Vergelijk profesionele fotografen voor jouw zwangerschapsshoot en vind de fotograaf die bij jou past! Als je niet weet welke fotograaf je moet kiezen voor je zwangerschapsfotoshoot, helpen we je graag een fotograaf te vinden die aansluiten bij jouw wensen! Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt. Lees ook eens deze blog: 5 tips voor het plannen van een zwangerschapsfotoshoot.

Ben je abonnee van de WIJ nieuwsbrief? Dan heb je een speciaal aanbod ontvangen (of je ontvangt deze binnenkort). Vind de zwangerschapsfotograaf, geboortefotograaf, newbornfotograaf of kinderfotograaf die bij jou past & gebruik je persoonlijke code!