Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke trouwfotograaf fotograaf
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en prijs

  • Vaste prijs vooraf met 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Huwelijksfotograaf? Vergelijk hier alle huwelijksfotografen

Iedereen heeft tegenwoordig de mogelijkheid om foto’s te maken met camera’s en mobiele telefoons, dus waar zit dan de meerwaarde van een ervaren professionele fotograaf? Deze meerwaarde is te vinden in haar/zijn kennis en kunde.

Een professional weet precies hoe jij het beste tot je recht komt, van de apparatuur tot de poses, tot de nabewerking van de foto’s. Zo krijg jij de beste foto’s waar je nog lang met veel plezier van kunt genieten.

Meest gekozen fotoshoots

Waarom kiezen voor je huwelijksfotograaf via Happix?

De visuele keuzehulp helpt je bij het vinden van jouw huwelijksfotograaf. Vergelijk alle fotografen op basis van prijs, foto’s en drijfveer om te zien welke fotograaf het beste bij jou past. Voer de plaats en soort fotografie in. Stel de afstand, ervaring en het budget in en like de foto’s. Door de foto’s te liken die het beste bij jou passen, ontstaat jouw persoonlijke top 3. Deze pakketten, tarieven en foto’s kun je gemakkelijk bekijken.

Iedereen heeft tegenwoordig de mogelijkheid om foto’s te maken met camera’s en mobiele telefoons, dus waar zit dan de meerwaarde van een ervaren professionele fotograaf? Deze meerwaarde is te vinden in haar/zijn kennis en kunde. Een professional weet precies hoe jij het beste tot je recht komt, van de apparatuur tot de poses, tot de nabewerking van de foto’s. Zo krijg jij de beste foto’s waar je nog lang met veel plezier van kunt genieten.

Ben je tevreden over jouw fotoshoot en de mooie foto’s? Je kunt na afloop van de fotoshoot een review plaatsen bij jouw huwelijksfotograaf, zodat een ander jouw mening kan lezen en ook voor deze fotograaf kan kiezen. Ben je niet tevreden? Wij lossen we het voor je op, want wij bieden 100% tevredenheidsgarantie. Laat ons persoonlijk weten hoe we je kunnen helpen met vragen over jouw huwelijksfotograaf. Jouw tevredenheid staat voorop.

Happix wil mensen (jou!) blij maken met mooie foto's. Wij zorgen ervoor dat jij altijd de fotograaf vindt die bij jou past. Als enige in de fotografie bieden we overzicht, gemak en zekerheid bij het vinden, vergelijken en boeken van een fotograaf. Op iedere fotografie vraag hebben wij antwoord. We nemen het risico over en geven als enige 100% garantie op kwaliteit en prijs.

Veelgestelde vragen over huwelijksfotografie

Wat kost een huwelijksfotograaf?

De prijzen per fotograaf kunnen flink verschillen. De kosten van een huwelijksfotograaf zijn gemiddeld €950,-. Wil je alleen een reportage van 2 uur? Dan heb je gemiddeld al een fotoshoot voor €350,-. Wil je juist een reportage van 7 uur of langer? Dan valt het tarief wat hoger uit.

Het gemiddelde maatwerk tarief per dag is €1975,-. Afhankelijk van het formaat van jouw opdracht kan het tarief wat lager of hoger zijn. Hoe werkt maatwerk? Je vraagt altijd eerst een offerte aan. Je fotograaf geeft op basis van je omschrijving de tijdsduur en een tarief door. Je kan daarna met een vast tarief vooraf boeken.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot via Happix boekt heb je achteraf nooit onverwachte kosten zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Waarom een huwelijksfoto laten maken?

Op jullie bijzondere dag zijn jullie veel te druk met genieten. De dag lijkt soms in een roes van mooie momenten voorbij te vliegen. Jullie huwelijk wil je vanzelfsprekend niet vergeten. Met een huwelijksreportage leg je stuk voor stuk die belangrijke momenten vast op de grote dag.

Hoe werkt een huwelijksfotoshoot?

In de huwelijksfoto's staan jullie als bruid en bruidegom altijd centraal. Maar geen huwelijk is gelijk, zo is ook geen fotoshoot hetzelfde. De reportage kan een korte fotoshoot zijn om een fragment van de dag vast te leggen. Maar ook een volledige rapportage met een reeks foto’s die het hele verhaal vertellen.

Wie is de beste huwelijksfotograaf?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot is de fotograaf waarvan het portfolio jou gevoelsmatig het meeste aanspreekt. Vergelijk alle portfolio's. Kijk daarbij naar de stijl van de fotograaf en of deze het type huwelijksfoto's maakt dat jij zoekt.

Wat is huwelijksfotografie?

Op jullie bijzondere dag zijn jullie veel te druk met genieten. De dag lijkt soms in een roes van mooie momenten voorbij te vliegen. Jullie huwelijk wil je vanzelfsprekend niet vergeten. Met een huwelijksreportage leg je stuk voor stuk die belangrijke momenten vast op de grote dag.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je trouwfotoshoot vertrouwd online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1275+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotografen