Loading...

Vriendinnenshoot fotografen
boek je eenvoudig online!

Scroll voor meer informatie

Vriendinnenshoot fotografen
boek je eenvoudig online!

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Familie, Groep & Dier

Verfijn je keuze

Fotoshoot vriendinnen

Vriendinnen fotoshoot: 5 redenen waarom je dit moet doen!


Door: Conny uit Stampersgat

Vereeuwig jullie vriendschap met een vriendinnen fotoshoot. Met jouw beste vriendinnen kun je lachen en huilen. Jullie kennen elkaar al jaren, maar staan er niet vaak genoeg bij stil hoe bijzonder jullie vriendschap is. Is dit herkenbaar?

Breng daar verandering in en verras jezelf en jouw vriendinnen met een vriendinnen fotoshoot. Of iemand nou jarig is, een vriendin gaat trouwen, jullie een vrijgezellenfeest hebben of gewoon zin hebben in een leuke middag. Genoeg redenen waarom jullie dit gewoon moeten gaan doen!

1. Er is er één jarig!

Is er één jarig en hebben jullie een leuk dagje op de planning staan? Een vriendinnen fotoshoot is een leuke aanvulling op jullie dag. Of als je origineel wilt zijn: geef het als cadeau. De foto’s zijn zowel voor de jarige als voor alle anderen een leuk aandenken.

Door: Willem uit Assen

2. Bride to be: Een perfect moment voor een vriendinnen fotoshoot

Gaat iemand trouwen uit jullie vriendengroep? Dat is voor jullie allemaal een speciaal moment. En zeker de moeite waard om vast te leggen met een vriendinnen fotoshoot! Geef het samen met je andere vriendinnen als cadeau of als onderdeel van een vrijgezellenfeest, zodat jullie dit moment nooit meer zullen vergeten. En, je hoeft zeker niet bang dat zijn dat dit geen spontane foto’s worden!

Door: Aneta uit Rotterdam

3. Van bride to be naar bruid

Een prachtig moment: jijzelf of één van je beste vriendinnen gaat trouwen. Dit moment moet vastgelegd worden met jouw beste vriendinnen om je heen. Bruidsfotografie is een bijzondere vorm van fotografie. Vol emotie en heel puur!

Door: Heleen uit Delft

4. Koester een bijzonder gezamenlijk moment!

Een bijzonder moment samen met je beste vriendinnen? Zoals jullie eindejaarsgala? Of nemen jullie je diploma in ontvangst waarvoor jullie allemaal keihard gewerkt hebben? Leg dit vast met een vriendinnen fotoshoot. Jullie zijn vast al trots op elkaar, maar als je het vastlegt kun je dit moment altijd blijven koesteren!

Door: Maria uit Hilversum

5. Vriendinnen fotoshoot: Vier jullie vriendschap!

Jullie steunen elkaar door dik en door dun. Dat is al genoeg reden om een vriendinnen fotoshoot te gaan doen. Trek kleding aan waar jullie je fijn in voelen: gewoon precies zoals jullie zijn. Daarom zijn jullie ook vriendinnen geworden toch? Ga naar een locatie die bijzonder is voor de vriendengroep of een locatie die jullie gewoon mooi vinden voor de shoot.

Door: Conny uit Stampersgat

Vriendinnen fotoshoot: Ben je enthousiast?

Willen jullie een fotoshoot met de vriendinnengroep plannen? En ben je op zoek naar een professionele fotograaf? Bezoek dan eens de website van happix. Hier kun je eenvoudig en snel fotografen vergelijken bij jou in de buurt.

Lees ook eens deze blog: 4 manieren van partyfotografie. Op zoek naar de beste event fotografie voor jouw feest? Een evenementenfotograaf zet jouw feestavond of evenement professioneel op de foto.Meest gekozen fotoshoots:


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1800+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.