Loading...

Landschapsfotografen
boek je eenvoudig online!

Scroll voor meer informatie

Landschapsfotografen
boek je eenvoudig online!

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Natuur, Lucht & Water

Verfijn je keuze

Landschapsfotografie

Succesverhaal van fotograaf Huib uit Rotterdam


Door: Huib uit Rotterdam

Huib doet al een tijd mee met Happix om klanten blij te maken met dé foto. In juni kreeg hij een aanvraag vanuit clubhuis de Kroonprins in Vianen. Er werd gevraagd om een panoramafoto voor op de muur in de centrale hal.

Het proces van Huib

Een fotograaf krijgt regelmatig een impressie en een aantal ideeën toegestuurd om mee te nemen in het eindresultaat. Zo ook in dit geval. Met een kritische blik zag Huib al snel dat de uitgekozen locatie door de opdrachtgever niet het gewenste eindresultaat zou leveren.

De betreffende locatie heeft hij niet één maar twee keer bezocht. "Het is een momentopname," geeft hij aan, "als het licht in één keer goed valt heb je geluk. Anders kom ik een andere keer nog eens langs." Wat in dit geval ook zo was. Het weer moet natuurlijk ook mee zitten. Gelukkig viel het licht de tweede keer wel in één keer op de gewenste manier. Op de langste dag van het jaar is hij aan de slag gegaan. "Ik wist dat ik maar ongeveer een kwartier de tijd had, dan was de zon weer weg."

Door: Huib uit Rotterdam

Het eindresultaat aan de muur

Panoramafoto’s zijn vanwege de afmetingen al een uitdaging op zich. Veertien meter lang en drie meter hoog en dat op de hoogste resolutie? Voor fotograaf Huib was dit geen probleem.

Vanwege de korte tijd met het juiste licht, zijn er meerdere foto's gemaakt, met en zonder leden van de club. "Mensen op zo'n panorama is wel leuker." zegt Huib. Vanwege de privacy wet was het nog even spannend of de foto met de leden gebruikt mocht worden. Maar de leden hadden er gelukkig geen problemen mee en uiteindelijk is de foto met de golfers gekozen. Na het leveren van de foto werd de deze door een externe partij uitvergroot en op de muur geplaatst. En het eindresultaat mag er zeker zijn.

Meer zien van Huib uit Rotterdam, of geïnteresseerd in panoramafotografie? Wij hebben het grootste aanbod van fotografen, waardoor jouw stijl er altijd tussen zit. Bij Happix vind je de fotograaf die bij jou past!


Misschien ook interessant voor je?


Meest gekozen fotoshoots:


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1625+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.