Loading...

Sportfotografen
boek je eenvoudig online!

Scroll voor meer informatie

Sportfotografen
boek je eenvoudig online!

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Zakelijke reportage

Verfijn je keuze

Sportfotografie

Sportfotografie: één, twee, drie, actie!


Door: Merlijn uit Arnhem

Het vastleggen van de emotie van sporters is één van de uitdagingen in de sportfotografie. De fotograaf heeft naast technische kennis ook kennis van de spelregels. En een stevige portie snelheid natuurlijk! Sporters zijn constant in beweging en daarom is timing zo belangrijk.

Ben je een sporter? Hoe leuk is het om jezelf sportend door een fotograaf vast te laten leggen? Terwijl je met jouw surfplank op de allergrootste golf ooit staat te balanceren? Of als je met een driedubbele radslag over de bok heen komt? Geen zorgen of jouw beste neplach echt overkomt, bij sportfotografie zijn de beelden hartstikke echt en puur! Dit is juist wat deze tak van fotografie zo mooi maakt.

Sportfotografie: vier de overwinning!

Staat er een belangrijke wedstrijd op de planning? Natuurlijk ga je ervoor en ren je iedereen eruit! Laat de overwinning vastleggen door een fotograaf. Hoe mooi is deze foto? De blijdschap spat van het scherm af. En dat is nou juist wat sportfotografie zo mooi maakt!

Door: Max uit Utrecht

Sportfotografie: met de hele club!

Fiets je al jaren met een vast, trouw groepje vrienden en is dit eigenlijk nog nooit goed vastgelegd? Daar moet verandering in komen. Hup de bossen in en leg het voor eens en voor altijd vast!

Door: Ineke uit Utrecht

Sportfotografie in het water: altijd een goed idee!

Foto’s in het water zijn eigenlijk altijd mooi. De spetters van het water in combinatie met een fanatiek gezicht geeft een bijzonder beeld. Voor alle soorten sportfotografie is timing essentieel maar voor foto’s in het zwembad geldt dit al helemaal!

Door: Gino uit Breda

Sportfotografie: aan de andere kant van het veld!

Is voetbal jouw grootste passie? Maar sta je aan de andere kant van het veld? Ook dan kan een hoop vreugde ontstaan als jouw club scoort! Hoe meer mensen bewegen hoe belangrijker de timing is.

Door: Gino uit Breda

Sportfotografie: maar dan net anders!

Heb je een grote hobby maar houd je je liever afzijdig? Kies er dan voor om jouw passie te laten fotograferen! Dit levert vaak prachtige beelden op.

Door: Danny uit Dronten

Stilstaande sportfotografie!

Houd je van poseren en wil je jouw passie vast laten leggen? Natuurlijk is het ook mogelijk om dit te combineren. Trek je outfit aan en hup de studio in!

Door: Chérie uit Doorwerth 

Sportfotografie wat voor jou?

Wil je jouw sportmomenten professioneel laten vastleggen? Bekijk dan eens het aanbod fotografen op Happix. Hier kun je eenvoudig en snel fotografen gespecialiseerd in sportfotografie vergelijken bij jou in de buurt.

Meer lezen over sportfotografie?

Bekijk dan eens deze blogs: 3x waarom een voetbal fotoshoot gaaf is!6 prachtige sportmoment in beeld gebracht door professionals, 3 tips voor een professionele actiefoto of 5 tips voor professionele sportfoto’s.


Misschien ook interessant voor je?


Meest gekozen fotoshoots:


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1850+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.