Loading...

Onderwaterfotografen
boek je eenvoudig online!

Scroll voor meer informatie

Onderwaterfotografen
boek je eenvoudig online!

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Shoots and More en Happix: fotografie in Breda centrum


Door: Silvia uit Nieuw-Dordrecht

Zoals je op Happix misschien al wel gezien hebt, zijn er veel fotografen actief over heel Nederland. Zelfstandigen of complete studio’s, ze zijn haast ontelbaar. Shoots and More is dan ook geen uitzondering. Een fotostudio in het centrum van Breda, nog geen 100 meter hemelsbreed van Happix verwijderd. Maar wat zijn nou de verschillen tussen online fotografen vergelijken en een fotostudio waar je kunt binnenlopen? Wij zetten het voor je op een rijtje. We blijven immers een vergelijkingsplatform voor fotografie!

Een fotoshoot is een fijn moment voor jezelf of juist genieten met vrienden of familie. In ieder geval gaat het erom dat jij blij wordt van mooie foto’s. Wat is dan het grote verschil tussen de werkwijze van een fotostudio zoals Shoots and More en een vergelijkingsplatform zoals Happix? Wij lopen het proces met je door!

Voordelen?

Het wordt al snel duidelijk dat er een aantal grote verschillen zijn tussen een fotostudio en Happix. We hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet.

  • Happix biedt meer dan 1300 fotografen met ieder een eigen stijl
  • Bij Happix heb je keuze tussen een studio, de woonkamer, buiten, op de werkvloer, in de lucht of onderwater.
  • Bij Happix zijn foto's van de fotoshoot in hoge resolutie en naar jouw wensen bewerkt, alle foto's zijn van jou.
  • Het tarief is all-in: de reiskosten, het aantal foto’s, het tarief van de fotograaf. Jij hebt 100% zekerheid!

Bij een fotostudio zoals Shoots and More heb je dit allemaal niet. In deze blog hebben we zowel Shoots and More als Happix onder de loep gelegd en alle voor en nadelen naast elkaar gezet.

Vrijblijvend aanvragen

Het begint hetzelfde: op Shoots and More maak je online vrijblijvend een afspraak en kies je de soort fotografie die jij wenst. Niet heel anders dan op Happix, blijkt dus. Op Happix vraag je ook online en vrijblijvend je fotoshoot aan. Het enige verschil hierin zit, is dat je bij Happix keuze hebt uit ruim 1300 professionele fotografen met meer dan 1300 stijlen en dat je bij Shoots and More je fotograaf en dus ook de stijl niet kunt kiezen.

Wanneer je je fotoshoot bij Happix definitief hebt gemaakt, kun je samen met de fotograaf je fotoshoot tot in de puntjes personaliseren. Als je de fotoshoot bij Shoots and More gereserveerd hebt, hoef je zelf niets meer te doen. Alles wordt voor je geregeld en je hoeft niets te bespreken. Tijdens een fotoshoot kan iedereen zichzelf zijn, maar hoe fijn is het als je toch net dat extraatje kunt toevoegen om het nog meer eigen te maken?

Wat zijn je mogelijkheden?

Het blijkt al snel, omdat Happix een veel ruimer aanbod aan fotografen heeft, dat er meer opties zijn. Je kunt kiezen voor studiofotografie of fotografie op locatie, al hebben niet alle fotografen een (grote) studio. Wanneer je bij een studio zoals Shoots and More een fotoshoot wilt, kun je ook echt alleen in de studio een shoot houden. Je kunt dus niet de binnenstad verkennen en op zoek gaan naar een mooie achtergrond, je kunt geen bos op zoeken en je kunt al helemaal niet thuis in de woonkamer een kleine fotoshoot houden. 

 

Door: Matthijs uit Assen

Het voordeel van Shoots and More is wel, dat je gelijk menselijk contact hebt. Vanaf het moment dat je binnenstapt heb je het gevoel dat je welkom bent. Bij Happix kan het spannend zijn omdat je dit in eerste instantie niet gelijk hebt. Happix biedt dan ook de 100% tevredenheidsgarantie. Je vraagt alles vrijblijvend aan en zelfs als je de fotoshoot in zijn geheel betaald hebt, krijg je je geld terug wanneer je niet tevreden bent. We maken zo het hele proces transparant en eerlijk.

All-in of niet?

Happix is open en eerlijk over het aanbod. Je weet van te voren alles wat je krijgt en waar je voor kiest. Het tarief wat je ziet is all-in: de reiskosten, het aantal foto’s, het tarief van de fotograaf. Wij willen perse 100% zekerheid voor jou vooraf. Je boekt bij Happix veilig online met een vaste prijs vooraf en je krijgt je foto's altijd digitaal. Alle foto’s die gemaakt worden tijdens de shoot zijn van jou, wat van te voren ook duidelijk afgesproken is. Bij Shoots and More gaat dat iets anders. Direct na de fotoshoot bekijk je op een groot scherm de selectie van je foto’s en zoek je jouw cadeaufoto uit.

Wanneer je bij Shoots and More meer foto’s wilt betaal je daar €30,- per digitale foto extra voor. Een gemiddelde kinderfotoshoot van bij Happix kost ongeveer €125,-. Bij Shoots and More altijd €39,-, tenzij je meer foto’s wilt, dan kan het aantal snel oplopen tot €249,-. Vanwege die reden staat Shoots and More dan ook niet op Happix. Maar als onafhankelijke en grootste vergelijkings platform voor fotografen willen we vanzelfsprekend wel compleet zijn en jou volledig informeren. Bij Happix is het wel altijd inclusief alle digitale bestanden. Je hoeft deze er nooit los bij te kopen, dit zit er gewoon al bij. 

In een wereld waarin alles steeds sneller verandert, wil je niet voor nog meer verrassingen komen te staan. Wanneer je een moment voor jezelf beleeft of een gezellig fotoshoot met vriendinnen hebt, wil je niet achteraf kiezen uit je foto’s. Na een prachtige fotoshoot met bijvoorbeeld je kleine baby kun je toch niet maar 1 foto kiezen uit zoveel verschillende foto’s?

Al met al zijn zowel studio’s zoals Shoots and More als vergelijkings en boekingsplatforms zoals Happix er maar met 1 reden: jou blij maken met mooie foto’s. Het gaat erom dat je zoveel moois hebt wat je vast wilt laten leggen en dat dat op verschillende manieren kan. En gelukkig maar. Want op deze manier kunnen Shoots and More en Happix ervoor zorgen dat je geniet van de kracht van alledaagse geluksmomentjes. Meest gekozen fotoshoots:


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1525+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.