Loading...

Onderwaterfotografen
boek je eenvoudig online!

Scroll voor meer informatie

Onderwaterfotografen
boek je eenvoudig online!

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Maak kennis: zwangerschapsfotograaf Marc de Jong


Door: Marc de Jong

Het is altijd leuk om iets te leren over de fotografen op Happix. Zo hebben wij deze week met Marc de Jong een interview. Professioneel fotograaf sinds 2006 en werkzaam in Zoetermeer en omgeving. Vandaag vertelt hij wat over zichzelf. Lees mee!

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Marc de Jong. In 2006 heb ik Mentel Fotografie opgericht en sindsdien hou ik mij bezig met professionele fotografie. Ik heb een eigen studio in Zoetermeer waar ik met grote regelmaat te vinden ben. Ik ben perfectionistisch en hou van techniek. Ben daarom ook vaak bezig met de laatste snufjes vooral op het gebied van camera’s, licht en computers.

In welke regio ben je werkzaam?

Ik ben vooral werkzaam in de regio Zuid Holland. Af en toe word ik ook daarbuiten gevraagd (soms in het buitenland).

Wat voor type opdrachten heb jij meestal?

De opdrachten die ik doe zijn voornamelijk studiofotografie opdrachten. Ik ben in Nederland erg bekend met zwangerschapsfotografie. Met zo’n 20 zwangerschapssessie per week mag ik dan ook wel zeggen dat ik daar erg ervaren in ben.

"Zwangerschapsfotografie vind ik daarnaast ook het leukste wat er is. Ik denk dat dat komt omdat de meeste zwangere dames zichzelf vaak niet mooi meer vinden."

Wat fotografeer jij het liefst? En waarom?

Het liefst ben ik bezig met mensen. Zwangerschapsfotografie vind ik daarnaast ook het leukste wat er is. Ik denk dat dat komt omdat veel zwangere vrouwen zichzelf niet mooi vinden en voor mij dus een extra motivatie om het tegendeel te laten zien met hele mooie foto’s. Deze mooie bijzondere periode wil ik gewoon op een prachtige manier vastleggen. Als mijn klanten dan met brede lach de studio verlaten, ben ik ook helemaal blij. Wil jij je ook prachtig vast laten leggen door Marc? Bekijk dan snel het portfolio van Marc op zijn profiel

Geïnteresseerd in Marc of in Zwangerschapsfotografie?

Wij hebben het grootste aanbod van fotografen, waardoor er voor jou altijd iets tussen zit. Of je nu op zoek bent naar 1 specifieke fotograaf of naar een categorie, bij Happix vind je de fotograaf die bij jou past!Meest gekozen fotoshoots:


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1800+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.