Heb je het ja-woord gegeven en ga je binnenkort trouwen? Leg met bruidsfotografie jouw grote dag vast! Het laatste waar je je zorgen over wil maken is of er wel genoeg mooie foto’s gemaakt worden. Als je eenmaal bijgekomen ben, wil je deze dag graag herbeleven door naar de prachtige foto’s te kijken van de trouwreportage. Kies voor een professionele bruidsfotograaf zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het resultaat! 

Uitgelichte blog afbeelding

Inspiratie voor je trouwreportage

Niets is zo fijn om foto’s te kijken als je jouw bruiloft plant! Wij geven je hieronder wat inspiratie zodat je genoeg ideeën en inspiratie op kunt doen voor jouw trouwreportage! 

Sla de voorbereidingen niet over!

Op jouw grote dag begin je ‘s ochtends met de voorbereidingen. De haren en make-up worden gedaan en de bruid wordt jurk gehesen terwijl de man de stropdas omkrijgt en zijn schoenen voor de laatste keer poetst. ‘s Ochtends is jouw bruiloft nog niet officieel begonnen, maar dat betekent niet dat je dit niet in je trouwreportage moet vastleggen. Later vertel je lachend aan je partner: ‘’Toen hield ik het niet meer van de zenuwen!’’

Zo moeder zo dochter

Is dit niet ontzettend schattig? Dit kleine bruidje hetzelfde aangekleed als mama? Jouw dochter (of zoon) zal dit moment nooit vergeten!

Net even anders

Momenten voor jezelf zijn net zo belangrijk als momentjes samen. Wanneer je hierop terugkijkt kun je misschien nog wel bedenken wat je dacht toen je hier alleen stond. Vond je het spannend? Stond je te popelen of had je een momentje van rust nodig?

De bruidstaart

Niet alleen jouw prachtige jurk, maar ook de bloemen, witte duiven, accessoires en natuurlijk de taart wil je vastleggen in je trouwreportage! Al deze zaken zorgen ervoor dat jouw grote dag perfect wordt!

Doe eens niet zo serieus

Doe eens gek! Zorg ervoor dat je geniet tijdens jouw grote dag! Dit zijn toch geweldige foto’s om over 20 jaar nog eens terug te zien? Een professionele fotograaf gespecialiseerd in bruidsfotografie voelt dit soort momenten aankomen! Er zullen vast genoeg familieleden zijn die hun mobiele telefoon erbij pakken, maar dat zijn niet de mooiste foto’s om in te lijsten, toch?

Vergeet het drinken niet!

Ook het lekkere eten en drinken mag niet ontbreken. Dit zorgt ervoor dat jouw bruiloft helemaal naar jouw zin is. Lees hier meer over foodfotografie.

Maak gebruik van de omgeving

Heb je prachtige bloemen of trouw je in een prachtige omgeving? Met bruidsfotografie is het belangrijk om hier rekening mee te houden!

Uitgelichte blog afbeelding

Op zoek naar een fotograaf voor jouw trouwreportage?

Kijk je al uit naar alle foto’s van jouw trouwreportage? En ben je op zoek naar een professionele fotograaf? Laat het dan aan één van de fotografen van Happix over. Zij zijn gespecialiseerd in bruidsfotografie! Ga je niet trouwen maar heb je een groot feest? Kies dan voor een evenementen fotograaf!

Lees ook eens deze blog: Bruidsfotografie: 5 dingen waar je nog niet aan gedacht hebt!