Loading...

Evenementenfotografen boek je
eenvoudig online!

Evenementenfotografen boek je
eenvoudig online!

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Scroll voor meer informatie

Homepage van augustus: Kasia van Maren


Door: Kasia van Maren

Elke maand hebben wij een nieuwe foto die in de spotlight komt te staan. Deze maand is het een prachtige boudoirfoto van fotografe Kasia van Maren. De sierlijkheid en elegantie spat van het scherm, met schitterende lichttechnieken. In dit blog lees je meer over deze foto en Kasia!

Vertel eens wat meer over deze uitstekende foto!

Het model, Magda, is een vriendin van mij. Zij is een student en danseres uit Gdynia, mijn geboorteplaats in Polen. Het thema van deze sessie was zwart-wit met bedekt naakt en glamour. Dat is mijn favoriete fotografie stijl! In de eerste plaats omdat ik zo de schoonheid ultiem kan vastleggen en in de tweede plaats omdat artistiek naakt niet gelijk staat aan naakt. Ook wil ik op deze manier bewijzen dat elke vrouw prachtig is.

Fantastisch! Nu zijn wij ook heel nieuwsgierig naar jouw eigen verhaal. Wie ben jij?

Mijn naam is Kasia van Maren en ik ben een 32-jarige professionele fotograaf gespecialiseerd in fashion, glamour en artistiek naakte fotografie. Ik kom uit Gdynia (Polen), maar ik woon al een aantal jaar in Terneuzen. Hier kun je ook mijn fotostudio vinden!

Op deze manier wil ik bewijzen dat elke vrouw prachtig is.

Hoe ben je begonnen met fotografie?

Ik heb altijd van fotografie gehouden. Zo’n twintig jaar geleden, toen ik op de basisschool zat, zat ik in een fotografie klas. Ze leerden ons de basis: hoe je foto’s bijsnijdt, het licht meet en hoe je werkt in een DoKa. Toendertijd was mijn grootste droom om zelf een DoKa te hebben in mijn kelder. Voordat ik oud genoeg was om zelf eentje te bouwen, kwam de technologie met digitale camera’s en verschillende software systemen aan. Eerst kwam de compacte camera, daarna de digitale spiegelreflex camera. Vanaf dat punt was ik voor eeuwig verloren aan de fotografie. Vorig jaar heb ik de fotografieschool TSF in Gdynia afgerond met mijn glamour/naaktportfolio ‘Cocoons’.

Wat vind jij het leukste aan fotografie?

Ik vind alles leuk aan fotografie! Maar mijn favoriete onderwerp is mensen. Een beetje make-up (mijn tweede passie) kan alles veranderen! Je hoeft geen professioneel model te zijn om eruit te zien als eentje. Jullie levensverhalen? Die zijn geweldig!

Ga je trouwen? Laten we naar het strand gaan voor romantische foto’s! Groot gezin en geen foto’s samen? Laten we voor een wandeling in het park gaan en sturen een persoonlijk fotoboek naar opa en oma! Verwacht je een kind? Wat denk je van een shoot in de studio om een herinnering vast te leggen? Één foto is meer waard dan duizend woorden. Je kunt het ook nog eens inlijsten!

Jullie levensverhalen? Die zijn geweldig!

Welke fotoshoot staat op jouw bucketlist?

Ik heb geen bucketlist voor fotoshoots. Mijn doel is om elke dag een betere fotograaf te worden en mensen blij te maken met mijn foto’s.

Bedankt Kasia voor deze prachtige homepage en jouw verhaal! Haar gehele portfolio kun je hier vinden (hier zitten nog meer prachtige foto’s in van deze serie!).

 

Misschien ook interessant voor je?

Evenementen fotograaf kiezen: dit moet je weten


Elke maand heeft Happix een nieuwe prachtfoto op de homepage om daar te shinen een maand lang. Dit keer komt de foto uit Kasia's camera. Wat is het verhaal erachter en wie is Kasia eigenlijk?

Bekijk de 5 meest gekozen Evenementenfotografen

Fotograaf Len

14 reviews

Fotoshoot al voor: 157 excl. btw

Ervaring: 5 jaar Gemiddelde levertijd: 5 dagen

Fotograaf Nicky

5 reviews

Fotoshoot al voor: 48 excl. btw

Ervaring: 5 jaar Gemiddelde levertijd: 5 dagen

Fotograaf Ridder

3 reviews

Fotoshoot al voor: 132 excl. btw

Ervaring: 16 jaar Gemiddelde levertijd: 5 dagen

Fotograaf Willem

4 reviews

Fotoshoot al voor: 54 excl. btw

Ervaring: 16 jaar Gemiddelde levertijd: 5 dagen

Fotograaf Sandra

2 reviews

Fotoshoot al voor: 212 excl. btw

Ervaring: 4 jaar Gemiddelde levertijd: 5 dagen

1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1450+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past


sprout
bnr
pf
nbr
emerce
bn
  • sprout
  • bnr
  • pf
  • nbr
  • emerce
  • bn

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.