Zwangerschap is een prachtige periode. Wat is er nou mooier dan dit moment vast te leggen? Een blijvende herinnering aan deze periode is het mooiste kado om te geven én te krijgen. Met het Fotoshoot kado geef je jouw dierbare een persoonlijke ervaring.

Wie ga jij blij maken met een fotoshoot? Geef het Fotoshoot kado! Dan weet je zeker dat je iemand heel blij maakt. Foto’s zijn namelijk tijdloos en brengen persoonlijke herinneringen naar boven.

Het maakt niet uit waar je woont of welke stijl je mooi vindt, want met 1800+ professionele fotografen in heel Nederland en 32 soorten fotoshoots is er altijd voldoende keuze.

Er komt best wat bij deze fotoshoot kijken en er zijn veel verschillende stijlen foto’s. Als je een speciaal verzoek hebt of vragen hebt, dan kun je hiermee altijd terecht bij je fotograaf. Met deze tips van de pro's kom jij in ieder geval al een heel eind.

Uitgelichte blog afbeelding

1. Plan je fotoshoot tussen de 32 en 38 weken

Voor een succesvolle zwangerschap fotoshoot is het belangrijk dat de buik al goed zichtbaar is. Maar plan het ook niet té laat, want voordat je het weet is de baby een paar weken eerder en ben je te laat. Misschien is geboortefotografie dan nog een optie. Let er dus ook op dat je op tijd op zoek gaat naar een fotograaf!

2. Kies de juiste poses

Bespreek van te voren met je fotograaf hoe je wilt poseren. Oefen ook alvast thuis, voor je partner of voor de spiegel. Zo ga je goed voorbereid de fotoshoot in. Voel je je een beetje onzeker? Spreek dat dan ook uit naar je fotograaf. Dan kunnen jullie er samen voor zorgen dat de foto's niet geforceerd over zullen komen.

3. Kledingtip

Ga je voor een bedekte of blote buik? Of wil je misschien helemaal naakt worden gefotografeerd? Je kunt alle kanten op met een zwangerschapsfotoshoot. Trek kleding aan die jij mooi vindt en waarin je je op je gemak voelt. Let er wel op dat strakke kleding strepen kunnen achterlaten op je huid en dat is niet mooi.

4. De locatie van je shoot

Ga je voor een zwangerschapsfotoshoot in een studio of wil je naar buiten? Denk van te voren na over wat jij mooi vindt en bespreek dit met je fotograaf. Hij heeft veel ervaring en kan je hierover het best adviseren. Kies je voor een buitenlocatie? Houd dan rekening met de tijd, het weer en... nieuwsgierige voorbijgangers!

5. Accessoires voor een persoonlijke touch

De foto's kun je een persoonlijkere touch geven met leuke accessoires. Het geboortekaartje, de echofoto, een rompertje of de naam van jullie kindje in bijvoorbeeld grote houten letters of ballonnen.

Uitgelichte blog afbeelding

Of geef een fotoshoot kadobon!

Dan kan jouw moeder zelf de fotograaf en fotoshoot uitzoeken. Met het Fotoshoot kado geef je jouw dierbare een persoonlijke ervaring! Je kiest zelf het tarief dat je wilt besteden. Na het invullen van je eigen gegevens wordt de cadeaubon naar jouw mail verzonden. Waarom? Zo weet je zeker dat je het kado ontvangt en je zelf kunt kiezen wanneer je de kadobon verzendt! 

Het Fotoshoot kado is gratis te personaliseren met jouw eigen tekst. Laat zien hoeveel je om iemand geeft en zet hem of haar in het zonnetje. Ten slotte is een blijvende herinnering het mooiste cadeau om te krijgen én te geven.

Vind de fotograaf die bij jou past

Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die de mooiste foto’s garandeert bij een professionele fotograaf in jouw regio. Het kiezen maken wij gemakkelijk met handige en uitgebreide filteropties. 

Hoe werkt het? Vul een locatie in en selecteer de gewenste soort fotografie. Happix toont jou elke professionele autofotograaf in die regio. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Wij hebben niet alleen het grootste aanbod fotografen, maar ook de kennis in huis om van jouw fotoshoot een succes te maken. Laat je bijvoorbeeld inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto! 

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Alle fotografen in jouw regio weten echter nog veel meer goede tips. Vraag het maar eens na wanneer jullie de details van de fotoshoot bespreken. Een fotoshoot wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!