Wat is er nou mooier dan je dierbaarste herinneringen vast te leggen met een familieshoot? Leg een speciale gelegenheid vast of gewoon zomaar. Waarschijnlijk heb je al tal van familiefoto’s: selfies of foto’s gemaakt met je mobiele telefoon. Of het is er nog nooit van gekomen een foto met de hele familie te maken. Daar moet verandering in komen!

Uitgelichte blog afbeelding

Weet je nog niet wat voor familieshoot je wilt? Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij de fotograaf. Het is nog belangrijker dat de fotograaf fotografeert in de stijl die jouw voorkeur heeft. Kies voor een studio of een locatie naar keuze. Buiten in het bos, op een locatie die bijzonder voor jullie is of gewoon bij oma op de bank. Wij hebben een aantal uiteenlopende familieshoots op een rijtje gezet, zodat jij straks weet waar je moet beginnen!

Familieshoot in het bos!

Ga naar buiten! Het bos is een heerlijke locatie voor een familieshoot. Laat de kleintjes rennen en klimmen. Zo zet de fotograaf ze spontaan op de foto. Zomer, herfst, winter of lente? Een fotoshoot in het bos is altijd een goed idee. Vooral in de herfst als de bladeren kleuren en in de winter als er sneeuw ligt is het bos een magische plaats!

Een fotoshoot lekker vertrouwd thuis op de bank!

Het hoeft niet altijd lastig te zijn: kies ervoor om jullie familieshoot thuis te houden. Heb je een verjaardag of wordt oma 80? Leg het vast! Geen poespas. Gewoon precies hoe jullie zijn.

Hoera, wij worden grote broers!

Verwachten jullie een kleintje? Grijp dit moment vast om het op een bijzondere manier te delen met jullie omgeving. Daarnaast is het gelijk een leuke eerste foto voor op de kinderkamer! Meer weten over een zwangerschapsfotoshoot? Lees dan eens onze blog: Zwangerschapsshoot: Wie mag met jouw zwangere buik op de foto?

Familieshoot in jouw eigen achtertuin

Hoe leuk is deze foto? Je ziet gelijk dat iedereen ontspannen is. Een vertrouwde omgeving werkt hier ook weer goed! Door de shoot in je eigen achtertuin te houden leg je jullie ouderlijk huis op een leuke manier vast. ‘’Op die trampoline heb ik heel wat uren doorgebracht!’’ en ‘’Weet je nog, toen je haast uit de blokhut viel?!’’.

We hebben ook de studio nog!

Een studio is ook een prima locatie om jouw familieshoot te organiseren. Kies voor een neutrale studio en varieer eindeloos met accessoires en kleding. Leuk!

Uitgelichte blog afbeelding

Zin in een familieshoot gekregen? Vergelijk de verschillende fotografen voor jouw familieshoot van Happix en vind de fotograaf die bij jou past!