Loading...

Interieurfotografen
boek je eenvoudig online!

Scroll voor meer informatie

Interieurfotografen
boek je eenvoudig online!

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Vastgoed fotografie

Verfijn je keuze

Interieurfotografie

Een huis verkopen en de kosten


Het is zo ver. Na lang zoeken heb je eindelijk het huis gevonden van je dromen. Nadat je een bod hebt gedaan, krijg je te horen dat jullie de nieuwe eigenaar zijn. Een gevoel van blijdschap stroomt door je lijf. En dan… een gevoel van stress. Want wat moet er allemaal nog gebeuren voordat je uiteindelijk je nieuwe huis in kan. Een heleboel dingen gaan door je hoofd, maar het belangrijkste is nu het verkopen van je huidige huis.

Bij een huis kopen en een huis verkopen komen veel kosten kijken. Het opzeggen van je contracten, het aanvragen van nieuwe contracten, het kopen van nieuwe meubels, de makelaar betalen en ga zo maar door. Alle kosten kunnen misschien zelfs wel oplopen tot in de duizenden euro’s.

Om je huidige huis te verkopen is het natuurlijk nodig goede en kwalitatief sterke foto’s te maken. Deze foto’s zou je zelf kunnen maken, maar voor het beste resultaat huur je liever een beroepsfotograaf in die gespecialiseerd is in het fotograferen van interieur.

Foto van: Sonja Appelman uit Blijswijk

Interieurfotograaf boeken via Happix

Interieurfotografie valt onder de categorie vastgoedfotografie. Met interieurfotografie wordt er een gevoel gegeven aan een huis. De ruimte en inhoud van een huis worden afgebeeld en hierdoor krijgen mensen vaak via internet al een bepaald gevoel bij het huis.

Om je huis te verkopen, wil je natuurlijk dat het gevoel van de potentiële kopers goed en fijn is bij het zien van jouw huis op Funda. Een interieurfotograaf kan ervoor zorgen dat het kijkje achter de muren van het huis wordt gegeven en dat mensen zich een verbeelding kunnen maken van hoe ze daar zelf zouden kunnen wonen.

Met behulp van hun kennis over bepaalde techniek en compositie weten zij zo goed mogelijk te zien wat het huis kan bieden en kunnen zij dit ook nog eens vastleggen op beeld.

Via Happix kan je altijd een interieurfotograaf vinden die jouw huis bijzonder kan afbeelden. Er zijn drie redenen waarom je een interieurfotograaf moet inhuren:

  • Een interieurfotograaf weet hoe hij/zij de ruimte volledig en ruim in beeld kan brengen.
  • Een interieurfotograaf heeft ervaring en inzicht
  • Een interieurfotograaf weet welke belichting en accessoires hij/zij nodig heeft voor de beste foto’s.

Wil je meer lezen over interieurfotografie? Lees dan Interieurfotografie: 3x waarom je een professionele fotograaf nodig hebt!

Op onze website kan jij de perfecte interieurfotograaf boeken die jou kan helpen je huis te verkopen. Je kan via social media de foto’s delen die gemaakt worden. Als je een traditionele makelaar inhuurt om jouw huis te verkopen kan het ook zijn dat deze makelaar zijn eigen fotograaf in dienst heeft. Dit verschilt per makelaar. Als je jouw huis wil verkopen zonder makelaar is het al helemaal een aanrader om een professionele fotograaf in te huren.


Misschien ook interessant voor je?


Meest gekozen fotoshoots:


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1625+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.