Loading...

Loveshootfotografen
boek je eenvoudig online!

Scroll voor meer informatie

Loveshootfotografen
boek je eenvoudig online!

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Liefde & Huwelijk

Verfijn je keuze

Loveshoot

De perfecte loveshoot? 5 Tips & tricks!


Door: Marion Meyer

Een loveshoot boeken? Gewoon omdat het kan... Of omdat je binnenkort gaat trouwen en alvast wilt 'oefenen' voor de fotocamera. Er is altijd wel een reden te bedenken om jullie liefde te laten vastleggen. Dus boek een loveshoot!

Maar hoe werkt dat, zo'n loveshoot? En hoe kun je je het best voorbereiden? Natuurlijk begint het met het vinden van een professionele fotograaf. Iemand die qua stijl en werkwijze goed bij jullie past.

1. De fotograaf

Stem van te voren goed met jullie fotograaf af wat de wensen voor de loveshoot zijn. Natuurlijk zal een goede fotograaf zelf zijn of haar creativiteit gebruiken. Maar het is altijd belangrijk om van te voren uit te spreken wat je verwachtingen zijn.

Fotograaf zoeken

Door: Romy Oomen

2. Natuurlijke locatie

De loveshoot draait natuurlijk om jullie tweetjes. Maar ook de locatie is ontzettend belangrijk. Kies je voor een studio shoot of ga je naar buiten?

Vaak zegt een locatie meer over jullie. Kies daarom een plek uit die iets speciaals betekent voor jullie twee. Een mooie natuurlijke omgeving of de stad waarin jullie elkaar hebben leren kennen. Denk er wel aan dat het in de stad vaak drukker is. Fotograferen in de natuur zorgt meestal voor meer rust.

Loveshoot natuur

Door: Gertjan van Ginkel

3. Loveshoot 's avonds plannen

Denk goed na over het tijdstip van de loveshoot, in verband met het licht. 's Avonds heb je het voordeel dat het licht mooi 'zacht' is. En als je geluk hebt en de zon mooi ondergaat krijgen je foto’s een bijzondere gouden gloed.

Het nadeel van een fotoshoot 's avonds plannen is dat je niet veel kunt uitwijken (qua tijd tot de zon ondergaat) als het bijvoorbeeld ineens gaat regenen.

Loveshoot zonsondergang

Door: Robert van Grinsven

4. Maak het gezellig!

De leukste foto's ontstaan als jullie vergeten dat de fotograaf aanwezig is. Ga daarom iets gezelligs doen. Maak een wandeling, ga picknicken of onderneem een andere activiteit. Zo ben jij helemaal ontspannen en 'klik', is de foto al gemaakt.

Fotoshoot

Door: Emma Schoenmakers

5. Kledingkeuze

Natuurlijk trek je je mooiste kleren aan voor de loveshoot. Maar houd je er ook rekening mee dat jullie kleding bij elkaar matcht? Trek geen kleren die te veel de aandacht trekken. Geen t-shirt met grote logo's en letters dus.

Houd ook rekening met de stijl van de foto's en de fotoshoot locatie. Bij een industriële stijl en locatie passen felle kleuren goed terwijl bij een natuurlijke omgeving juist kleren in neutrale kleuren beter passen.

Fotoshoot

Door: Renate van Dijk

Loveshoot boeken

Ben je klaar om de loveshoot te boeken? Kijk eens in het aanbod fotografen op Happix.nl. Zoek en vergelijk professionele fotografen en vind die ene die perfect bij jullie past!Meest gekozen fotoshoots:


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1825+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.