Loading...

Portretfotografen
boek je eenvoudig online!

Scroll voor meer informatie

Portretfotografen
boek je eenvoudig online!

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

De bucketlist shoot van fotograaf Marije


Welke fotoshoot wil jij maken voordat je er niet meer bent?

Vorig jaar zomer plaatsten we deze oproep op Facebook: “Welke fotoshoot staat er nog op jouw bucketlist?” Oftewel: welke fotoshoot zou jij willen maken voordat je er niet meer bent? De leukste inzending zouden wij waar gaan maken! Iedere fotograaf heeft wel een een fotoshoot die nog hoog op het lijstje staat. Wij kregen daarom ook erg veel (leuke) reacties op deze oproep! Uiteindelijk had Fotograaf Marije gewonnen met haar bijzondere inzending. Lees hier meer over de bucketlist shoot van deze unieke fotografe. 

Zwervers een gezicht geven

Marije wilde de zwervers in een stad een gezicht geven. Wie zijn zij? Waarom zwerven ze over straat? Ze zijn vaak het ondergeschoven kindje en worden nauwelijks gegroet op straat, terwijl het net als jij en ik gewoon mensen zijn. Al deze mensen hebben een eigen verhaal en Marije was benieuwd naar het verhaal achter de mens. Niemand beland voor zijn plezier op straat, dit was de kans om het verhaal te vertellen. 

Want je bent wie je bent. Je mag er zijn! 

De zwervers reageerden positief op de prachtige foto's van Marije. De portretfoto's zijn uitstekend uitgekomen. Hieronder wat reactie van de gefotografeerden: 

"Het is leuk eindelijk mooie portretfoto's van mezelf te hebben. Vanaf m'n 10e ben ik eigenlijk rond aan het slingeren van dorp naar stad en weer terug. Ik vind mezelf niet fotogeniek, maar ik zou het zo leuk vinden als de foto uitstraalt dat er leven in me zit. Ze zeggen het ook over boeken: de inhoud is meer dan de kaft."

"Dat ze nog weten wie ik ben. Dat ze zien: Kijk, dat heeft hij toch voor elkaar gekregen! Hij is niet in een hoekje gaan zitten en dacht: Ik zie wel!"

"Ik ben altijd bang geweest voor foto's, bang dat mensen me uitlachten. Nu heb ik de bevestiging gehad dat ik daar niet bang voor hoef te zijn. Ik denk nu: Waarom heb je die angst gehad? Het is helemaal niet nodig! Want je bent wie je bent. Ik mag er zijn"

Marije sluit af (met stralende ogen): "Ze gaan stralen, de pretoogjes komen tevoorschijn. Ik zie allemaal blije gezichten en daar gaat het om." Bekijk bovenstaande video voor de fotoshoot! 

Samenwerking met SMO

In samenwerking met de Stichting Maatschappelijke Opvang Breda is de bucketlist shoot van Marije tot stand gekomen. SMO ondersteunt (dreigend) dak- en of thuislozen als regulier burger bij het toewerken naar een zo volwaardig mogelijke participatie aan de samenleving. Het was een mooie samenwerking, wij zijn blij dat wij dit voor Marije hebben kunnen realiseren.


Misschien ook interessant voor je?


Meest gekozen fotoshoots:


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1475+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.