Loading...

Reportagefotografen
boek je eenvoudig online!

Scroll voor meer informatie

Reportagefotografen
boek je eenvoudig online!

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Bekijk hier de ambitie van Happix!


Maak kennis met Happix!

Happix komt van Happy + Picture, want fotografie is emotie, je moet er blij van worden! Maar wat doen we? Wie zijn we? Waar staan we? Waar gaan we heen? En waar doen we het voor?

Wat doet Happix?

Happix is het grootste online platform voor het zoeken, vinden, vergelijken én het boeken van een professionele fotograaf. Waar anderen stoppen bij lead generatie gaan bij Happix ook de levering van de fotoshoot en alle geldstromen via het platform via een geïntegreerd proces.  

Wie zijn wij?

Dit zijn de gezichten achter Happix die voor jou klaar staan. Met oog op verbeteringen groeien we elke dag een beetje, maar houden we onze focus op 1 ding: jou blij maken met de fotograaf die bij je past!

(v.l.n.r.: Mitchel, Joost, Damian, Emma en Robert)

Wat biedt Happix de consument?

Zo ontstaat er one-stop shopping voor de klant. Van het zoeken van je fotograaf tot de vergroting aan de muur. Happix maakt de markt voor fotografie transparant: heb je ooit geprobeerd 20 fotografen op Google volledig met elkaar te vergelijken?

Wat biedt Happix de fotograaf?

Voor de fotograaf is er volledige ontzorging: als creatief is die beter in het maken van foto’s dan in alles eromheen. In nog geen 2 jaar doen meer dan 1250 van de 10000 professionele fotografen in Nederland mee en plaatsen we onder andere voor 1500 prijswinnaars van BankGiroLoterij fotoshoots.

Waar wil Happix heen?

Op de Web Summit 2018 in Lissabon was de meeste gestelde vraag: "Wanneer begint Happix in mijn land?". En dat komt goed uit, want ons doel is Europees marktleiderschap.

Misschien ook interessant voor je?


Meest gekozen fotoshoots:


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.