Vereeuwig jullie vriendschap met een vriendinnen fotoshoot. Met jouw beste vriendinnen kun je lachen en huilen. Jullie kennen elkaar al jaren, maar staan er niet vaak genoeg bij stil hoe bijzonder jullie vriendschap is. Is dit herkenbaar?

Breng daar verandering in en verras jezelf en jouw vriendinnen met een vriendinnen fotoshoot. Of iemand nou jarig is, een vriendin gaat trouwen, jullie een vrijgezellenfeest hebben of gewoon zin hebben in een leuke middag. Genoeg redenen waarom jullie dit gewoon moeten gaan doen!

Uitgelichte blog afbeelding

1. Er is er één jarig!

Is er één jarig en hebben jullie een leuk dagje op de planning staan? Een vriendinnen fotoshoot is een leuke aanvulling op jullie dag. Of als je origineel wilt zijn: geef het als cadeau. De foto’s zijn zowel voor de jarige als voor alle anderen een leuk aandenken.

2. Bride to be: Een perfect moment voor een vriendinnen fotoshoot

Gaat iemand trouwen uit jullie vriendengroep? Dat is voor jullie allemaal een speciaal moment. En zeker de moeite waard om vast te leggen met een vriendinnen fotoshoot! Geef het samen met je andere vriendinnen als cadeau of als onderdeel van een vrijgezellenfeest, zodat jullie dit moment nooit meer zullen vergeten. En, je hoeft zeker niet bang dat zijn dat dit geen spontane foto’s worden!

3. Van bride to be naar bruid

Een prachtig moment: jijzelf of één van je beste vriendinnen gaat trouwen. Dit moment moet vastgelegd worden met jouw beste vriendinnen om je heen. Bruidsfotografie is een bijzondere vorm van fotografie. Vol emotie en heel puur!

4. Koester een bijzonder gezamenlijk moment!

Een bijzonder moment samen met je beste vriendinnen? Zoals jullie eindejaarsgala? Of nemen jullie je diploma in ontvangst waarvoor jullie allemaal keihard gewerkt hebben? Leg dit vast met een vriendinnen fotoshoot. Jullie zijn vast al trots op elkaar, maar als je het vastlegt kun je dit moment altijd blijven koesteren!

5. Bff fotoshoot: Vier jullie vriendschap!

Jullie steunen elkaar door dik en door dun. Dat is al genoeg reden om een vriendinnen fotoshoot te gaan doen. Trek kleding aan waar jullie je fijn in voelen: gewoon precies zoals jullie zijn. Daarom zijn jullie ook vriendinnen geworden toch? Ga naar een locatie die bijzonder is voor de vriendengroep of een locatie die jullie gewoon mooi vinden voor de shoot.

Uitgelichte blog afbeelding

Laat je vriendinnen foto via Happix maken!

Er zijn dus genoeg redenen om leuke vriendinnen foto’s te laten maken. Het plezier tijdens de fotoshoot is het eigenlijk alleen al waard. Het is gewoon een erg leuke fotoshoot om te doen! Alle mooie foto’s kun je ook nog eens op social media delen.

Willen jullie een fotoshoot met de vriendinnengroep plannen? En ben je op zoek naar een professionele fotograaf? Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Het kiezen maken wij gemakkelijk met handige en uitgebreide filteropties. 

Hoe werkt het? Vul je locatie in en selecteer de gewenste soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de buurt. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Wij hebben niet alleen het grootste aanbod fotografen, maar ook de kennis in huis om van jouw fotoshoot een succes te maken. Laat je nog verder inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto! 

Naast foto’s van jullie samen kan je ook per persoon op de foto gaan. Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.